Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 06:40

Κίνηση και άθληση, το μήνυμα της εκστρατείας Now We Move

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενημέρωση για τις δραστηριότητες της εκστρατείας Now We Move 2012-2020 από την  Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πράσινες Διαδρομές έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Το κοινό ενημέρωσαν οι Γεώργιος Φαρφαράς, ιδρυτής και εθνικός συντονιστής της Κοιν.Σ.Επ. Πράσινες Διαδρομές, η Ελένη Λουαράση, συνέταιρος και τοπικός συντονιστής της ευρωπαϊκής καμπάνιας και ο Δαμιανός Φιλιππίδης συνέταιρος και τοπικός συντονιστής της περιοχής της Βέροιας.

Οι στόχοι της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα αθλητισμού και υγείας, η ενθάρρυνση για τη συμμετοχή όλων στις δραστηριότητες που διοργανώνουν κατά καιρούς και η ανάπτυξη δράσεων σε όλη την Ελλάδα με τη βοήθεια χορηγών και τοπικών επιχειρήσεων. Η καμπάνια Now We Move αποτελείται από εθελοντές και οι δραστηριότητες που διοργανώνουν είναι ελεύθερες για όλο τον κόσμο και εντελώς δωρεάν, εκτός ορισμένων περιπτώσεων που υπάρχει επιβολή εισιτηρίου για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα μέλη της καμπάνιας συνεχώς αυξάνονται και κινητοποιούνται όλο και περισσότερες επιχειρήσεις.

Οι ομιλητές προσπάθησαν να μεταφέρουν το μήνυμα ότι ο καθένας μπορεί να βρει την κίνηση του και να κινηθεί, να αθληθεί μέσα από τις διάφορες κατηγορίες εκδηλώσεων της καμπάνιας που καλύπτουν όλους τους πολίτες ανάλογα με την ηλικία, τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.

 

Διαβάστηκε 100 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μιλά για την παραμονή στο ευρώ. Ο Κώστας Λαπαβίτσας υποστηρίζει το σχέδιο της δραχμής. Ποιος πιστεύετε ότι έχει δίκιο;