Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 12:27

Δελτία κοινωνικού τουρισμού για επιχειρήσεις και πελάτες τους από το Επιμελητήριο Ημαθίας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δελτία κοινωνικού τουρισμού της εταιρίας KEMEN HELLAS εξασφάλισε για τις επιχειρήσεις μέλη του το Επιμελητήριο Ημαθίας. Πρόκειται για ετήσιο πρόγραμμα με συνολικά 100.000 δελτία κοινωνικού τουρισμού με ημιδιατροφή, σε συνεργασία με 132 τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα. Περιλαμβάνει 4 διανυκτερεύσεις (απλή διαμονή) με κόστος 48 ευρώ για όλα τα τουριστικά καταλύματα (1,2,3,4,5 αστέρων) και όλες τις χρονικές περιόδους. Το κόστος της ημιδιατροφής είναι 10-25 ευρώ ημερησίως ανάλογα με την χρονική περίοδο και την κατηγορία του τουριστικού καταλύματος. Η ημιδιατροφή είναι υποχρεωτική εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά κατά την κράτηση.

Το δελτίο είναι ατομικό και ισχύει μέχρι 31/12/2015.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με τους όρους, την διαδικασία κράτησης και τα καταλύματα που συμμετέχουν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας: www.kemen.gr.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν τα δελτία κοινωνικού τουρισμού από τα γραφεία του Επιμελητηρίου (Κεντρικής 3, Βέροια).

Επίσης, για τις επιχειρήσεις που έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους και για το έτος 2013, υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτούν δελτία για τους πελάτες τους και να τα χρησιμοποιήσουν ως προωθητική ενέργεια: «Με αγορές αξίας 48 ευρώ από την επιχείρηση, ο πελάτης παίρνει ένα δελτίο για διακοπές 4 διανυκτερεύσεων με ημιδιατροφή και θα κερδίζει τουλάχιστον 48 ευρώ έκπτωση από το κατάλυμα που θα επιλέξει». 

Για κάθε διευκρίνηση μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 23310 24734.

Διαβάστηκε 137 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ποιον θα επιλέγατε μεταξύ των δυο ως περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας;