Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 21:47

Μια Ναουσαία φοιτήτρια, η Πέλια Βασιλειάδου στην ομάδα που δημιούργησε την εφαρμογή iorder για να απολαμβάνεις τον καφέ σου... ηλεκτρονικά!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

To iOrder ξεκίνησε στο 2ο Startup Weekend  (http://startupweekend.org/) , που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο στις 14-16 Μαρτίου 2014, όπου η ομάδα στην οποία συμμετείχε η Πέλια Βασιλειάδου(τέταρτη από αριστερά στη φωτογραφία μας), κόρη του φίλου Νίκου από το Ροδοχώρι, μαζί με τον Κούλαλη Πέτρο, Κυρίτση Χρήστο, Μιχάλη Ιωάννα και Μουρατίδη Σάββα κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 30 περίπου ομάδες. 

Το iOrder είναι μια εφαρμογή για smartphone που θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παραγγέλνει online τον καφέ ή το snack του, ενώ είναι καθ οδών. Ο χρήστης θα εισέρχεται στην εφαρμογή, θα επιλέγει το κατάστημα από το οποίο θέλει να παραγγείλει και θα του εμφανίζεται ο αντίστοιχος κατάλογος της επιχείρησης. Αφού επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμεί θα εμφανίζεται το συνολικό τους κόστος, των οποίων η χρέωση θα γίνεται με τη χρήση χρεωστικής κάρτας, καθώς και ο χρόνος που απομένει για να ετοιμαστεί η παραγγελία του . Σε  κάθε παραγγελία θα αποδίδεται ένα ξεχωριστό αναγνωριστικό, το οποίο θα χρησιμοποιείται από το χρήστη ως αποδεικτικό στο κατάστημα για τη λήψη της παραγγελίας του. Η εφαρμογή θα διατίθεται τόσο από το Google Play όσο και από το App Store.

Από την άλλη τα καταστήματα θα εισέρχονται στο site του iOrder, όπου θα μπορούν να εγγράφονται στην πλατφόρμα μας, να εισάγουν τα προσωπικά στοιχεία της επιχείρησης και στη συνέχεια να συνδέονται στη web πλατφόρμα μέσω της οποίας θα διαχειρίζονται όλες τις παραγγελίες που θα αφορούν το κατάστημα τους.

Το iOrder βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο κομμάτι της ανάπτυξης από τους προγραμματιστές της ομάδας, ενώ συμμετέχει στο Β κύκλο του Προγράμματος του ΣΕΒ «Μαζί στην Εκκίνηση», αλλά και στον πανελλήνιο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας του IST College, Crazy Business Ideas. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να ψηφίσει την ιδέα των παιδιών μέσω facebook στον παραπάνω διαγωνισμό και να μας βοηθήσει έτσι  να περάσουμε στην επόμενη φάση. H ψηφοφορία μπορεί να γίνει μέσω του παρακάτω συνδέσμου: http://www.crazybusinessideas.gr/el/crazy-ideas/idea/iorder

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω 

του facebook : https://www.facebook.com/pages/iOrder/668431556553858

του twitter: https://twitter.com/iOrder_app

και φυσικά στο email μας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 188 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις