Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 09:17

Βιομηχανίες Βορείου Ελλάδος:Ζητούμενο οι κυβερνητικές εξαγγελίες για άμεση στήριξη της μεταποίησης

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Στον Βόλο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Μαρτίου, συνάντηση των προέδρων των Συνδέσμων Βιομηχανιών της χώρας.Ο  πρόεδρος  του ΣΒΒΕ κ. Σαββάκης ζήτησε από την κυβέρνηση να υλοποιήσει άμεσα τις εξαγγελίες της για ενίσχυση της μεταποίησης. Η δήλωση του κ.Σαββάκη έχει ως εξής:

Οι εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων παρατείνουν την αβεβαιότητα, έχοντας δημιουργήσει εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις στις υγιείς επιχειρήσεις της περιφέρειας και στους χιλιάδες εργαζομένους της. 

Μεγάλο μέρος της αβεβαιότητας αυτής οφείλεται στην απουσία ανακοίνωσης μέτρων πολιτικής που θα στηρίζουν έμπρακτα: τη μεταποιητική βάση της περιφέρειας, τη ρευστότητα, τις επενδύσεις, το κόστος παραγωγής, και που θα υποβοηθήσουν στην αύξηση της απασχόλησης. 

Είμαστε βέβαιοι ότι η Κυβέρνηση θα προβεί άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες ουσιαστικής στήριξης της μεταποιητικής βάσης της χώρας, με στόχο τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής στην Ελληνική περιφέρεια.

 

Διαβάστηκε 128 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μιλά για την παραμονή στο ευρώ. Ο Κώστας Λαπαβίτσας υποστηρίζει το σχέδιο της δραχμής. Ποιος πιστεύετε ότι έχει δίκιο;