Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 16:06

Η ζημιά, ο ΄θησαυρός΄, η πρωτοπορία, η… οπισθοπορεία και… το τυπογραφικό λάθος!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

«Από ζημία βρήκαμε θησαυρό!» Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την τοποθέτησή του στο δ.σ. του νοσοκομείου Ημαθίας ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Γαβριήλ Τσαρνούχας, για το θέμα της αντικατάστασης του αξονικού τομογράφου.

«Το 1996 με μπροστάρη τον Νίκο Σιούγγαρη ήμαστε μπροστά. Σήμερα βρεθήκαμε πίσω. Τότε ήταν ο 3ος αξονικός που έμπαινε σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Σε βαθμό κάποιοι που διάβαζαν την απόφαση να νομίζουν ότι επρόκειτο για… τυπογραφικό λάθος», σχολίασε ο κ. Τσαρνούχας. «Το σωματείο εργαζομένων ξέρει πως σήμερα δεν είναι η ιδανική λύση ένας χρησιμοποιημένος αξονικός, αλλά σίγουρα λύνει τα χέρια μας ωσότου μπορέσουμε να τον αντικαταστήσουμε με έναν καινούριο. Θεωρούμε πως είναι καλύτερη λύση από το να εκθέτουμε σε κίνδυνο τους ασθενείς με τη μεταφορά τους στη Βέροια, να μπορούν να εξυπηρετούνται στη Νάουσα», συνέχισε ο κ. Τσαρνούχας, ζητώντας εκ μέρους του σωματείου να συνεχιστούν οι κοινοί αγώνες όλων, αφού έρχονται νέες συνταξιοδοτήσεις και λήξη συμβάσεων γιατρών.

 

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές, τον μητροπολίτη και τον αντιπεριφερειάρχη με τους περιφερειακούς συμβούλους, όμως συγχρόνως τους ζητάμε να είναι σε επαγρύπνηση και εγρήγορση για τα θέματα του νοσοκομείου, όπως επίσης και τον νέο δήμαρχο, με στόχο την καλύτερη παροχή υγείας στους δημότες», υπογράμμισε κλείνοντας ο κ. Τσαρνούχας.

Διαβάστηκε 464 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ