Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 21:12

Είναι καιρός για αυξήσεις;

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Θα ζητήσουμε την εξίσωση του μισθού του δημάρχου με αυτή του γενικού γραμματέα και αντίστοιχη για τους αντιδημάρχους. Από τη στιγμή που αύξησαν τους μισθούς των γενικών γραμματέων είναι ντροπή που δεν την αύξησαν στους δημάρχους» είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης μιλώντας για το θέμα της αντιμισθίας των αιρετών της Αυτοδιοίκησης στη χθεσινή γενική συνέλευση των δημάρχων.

Αντίθετα ο δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης μιλώντας στον «Λαό» αμέσως μετά τη συνεδρίαση εξέφρασε τη διαφωνία του για την αύξηση των μισθών των δημάρχων σε μια εποχή κρίσης που οι αποδοχές του κόσμου μειώνονται κάθε μήνα και χαρακτήρισε «τυράκι» την αποσύνδεση του μισθού του Γενικού Γραμματέα με αυτόν του δημάρχου, ώστε να τους πουν «εμείς αποσύρουμε το άρθρο κοιτάξαμε να συμφωνήσουμε λίγο-πολύ στα άλλα…».

Το σωστό ερώτημα ωστόσο προς την κυβέρνηση είναι το εξής: «Σ’ αυτή την οικονομική κρίση που λιώνουν οι τσέπες των πολιτών από μνημόνια, φόρους, μειώσεις μισθών και συντάξεων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης, πραγματικά σκέφτεται η κυβέρνηση να αυξήσει τους μισθούς των Γενικών Γραμματέων;».

Διαβάστηκε 302 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ