ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 22:58

Πολύ χρήσιμη η ημερίδα της Easy Education για τη νέα ΚΑΠ στον κατάμεστο χώρο του ξενοδοχείου ΄Αιγές΄

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή σχεδόν 400 παραγωγών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο ‘Αιγές’ η ημερίδα της Easy Education του Νίκου Μουρτζίλα για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. Την εκδήλωση στήριξαν η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και η Π.Ε. Ημαθίας, καθώς επίσης και οι τρεις αγροτικοί σύλλογοι γεωργών της Ημαθίας.

Ομιλητές ήταν η Ελένη Παπαδοπούλου, αν. καθηγήτρια γεωπονικής του ΑΠΘ, και ο γεωπόνος Ντίνος Μπλάτσιος, ιδιοκτήτης τη; εταιρείας ‘Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.’ με έδρα τη Λάρισα, πολύ γνωστός στους συνεταιριστικούς κύκλους της Ημαθίας.

Οι ομιλητές εστίασαν στο τι θα ισχύει στο μέλλον στον αγροτικό χώρο και μέχρι το 2020, αφού πολλά αλλάζουν στις επιδοτήσεις καλλιεργειών, στο ποιος θα θεωρείται αγρότης, προς τα πού πρέπει να προσανατολιστεί η παραγωγή στην Ελλάδα και πολλά άλλα θέματα. Οι δύο ομιλητές κέρδισαν το κοινό και στο τέλος δέχθηκαν και απάντησαν σε πλήθος ερωτήσεων των παραγωγών.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαϊτζίδης, τα προεδρεία των τριών αγροτικών συλλόγων της Ημαθίας κ.ά.

Διαβάστηκε 207 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις