ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 11:22

Στο χιονοδρομικό των 3-5 Πηγαδιών το ειδικό σχολείο Βέροιας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για μια ακόμη χρονιά  τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου Ειδικής Αγωγής Βέροιας επισκέφθηκαν ένα χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής μας. Αυτή την φορά μετά από πρόσκληση των υπευθύνων του κέντρου κ. Νουλίκα Αλέξανδρου και Γιώργου επισκέφθηκαν τα 3-5 Πηγάδια. Στόχος της εκπαιδευτικής αυτής εκδρομής ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά τις ομορφιές της φύσης τον χειμώνα και να κάνουν, κάποια για πρώτη φορά,  χειμερινά σπορ και δραστηριότητες στο χιόνι.

Σε μια ηλιόλουστη μέρα και με ιδανικές συνθήκες χιονιού τα παιδιά γλίστρησαν πάνω στο χιόνι με τα σκι τους εμπειρία πρωτόγνωρη για πολλά  από αυτά. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και ανέδειξε και άλλες ικανότητες των παιδιών μας. 

Μια άλλη ομάδα παιδιών έκαναν, μόνα τους ή με την βοήθεια των εκπαιδευτικών του σχολείου, έλκηθρο στην πλαγιά του χιονοδρομικού. Η χαρά και  ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.

Πολύτιμη ήταν η συνδρομή του Ski Club Γραμματικόπουλου που με τους εκπαιδευτές του κέντρου Γραμματικόπουλο Ανδρέα, Ανδρεάδου Πόπη, Κοντονή Μαρία, Ποζίδου Αγαθή και  Ανδριανόπουλο Βαγγέλη οδήγησαν τα παιδιά στις ομορφιές των χειμερινών αθλημάτων.

Τέλος η φιλοξενία στο Sale  του χιονοδρομικού κέντρου όπου προσφέρθηκε στα παιδιά τοστ και χυμός συμπλήρωσε την θετική εικόνα όλης της εκδρομής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους υπεύθυνους της «Αναπτυξιακής Χιονοδρομίας Νάουσας Α.Ε.» κυρίους Νουλίκα Αλέξανδρο και Γιώργο για την φιλοξενία, τον κ. Λεφούση Ηρακλή για την δωρεάν χορήγηση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού και βέβαια τον κ. Ανδρέα Γραμματικόπουλο και τους εκπαιδευτές.

Διαβάστηκε 124 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ