ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 22:35

Νίκος Κουτσογιάννης στην ομιλία της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Νάουσας: Εύχομαι και υπόσχομαι έναν καλύτερο δήμοVideo

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(14 ψήφοι)

Σύντομη αλλά περιεκτική ήταν η, τριών μόλις λεπτών, ομιλία του νέου δημάρχου Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη, μετά την ορκωμοσία του ιδίου και των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων,το βράδυ της Κυριακής 24 Αυγούστου, στον πολυχώρο πολιτισμού της ΕΡΙΑ.

"Σε λίγες μέρες ο δήμος μας θα έχει ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα καλό σε εποχές με βαριά προβλήματα και κακές συνήθειες. Είναι ιδιαίτερη ευκαιρία την οποία θα έχει η Νάουσα, ώστε να προβάλουμε τις παραδόσεις, τα προϊόντα, τον πολιτισμό και τη φύση του τόπου μας, τον οποίο θα αξιοποιήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Θα αξιοποιήσουμε τις μεγάλες δυνατότητες των ανθρώπων μας στο βουνό, την πόλη, τον κάμπο. Σύντομα θα παρουσιάσουμε τον πρώτο κορμό του προγράμματος μας, έως την άνοιξη του 2015. Δεν είμαι φίλος των μεγάλων λόγων και των γενικόλογων καλών προθέσεων. Στα μάτια μου οι ατέρμονοι ιδεολογικοπολιτικοί καυγάδες για το τι σημαίνει προκοπή, συχνά δεν είναι παρά προφάσεις για μια νοσηρή φαντασία και προπέτασμα καπνού για ανομίες και προσωπικά οφέλη. Θα εργαστώ για να υλοποιήσουμε τα όσα φέρνουν προκοπή στον τόπο μας,με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση. Εύχομαι καθαρό μυαλό και περίσσευμα ανιδιοτέλειας και προσφοράς. Εύχομαι και υπόσχομαι τον καλύτερο δήμο", είπε καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες πολίτες που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του συνεδριακού κέντρου.

Δείτε το video της ομιλίας του και σε λίγο θα σας δώσουμε ρεπορτάζ από την τελετή της ορκωμοσίας.

Διαβάστηκε 709 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ