Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 20:50

Σεμινάριο επιμόρφωσης ανώτερων αξιωματικών Αστυνομίας της Ε.Ε. στη Σχολή της Αστυνομικής Ακαδημίας Βορείου Ελλάδος στη Βέροια

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δεκάδες ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί Αστυνομίας των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Βέροια, συμμετέχοντας στο σεμινάριο εκπαίδευσης-εκπαιδευτών, που διοργανώνει η Σχολή της Αστυνομικής Ακαδημίας. Την έναρξη του σεμιναρίου, το πρωί της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου, κήρυξε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ταξίαρχος κ. Μπαντουβάκης, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Στον, όντως αξιόλογο ρόλο της Σχολής, αναφέρθηκε ο διοικητής της Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κούγκας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης χαιρέτισε τις προσπάθειες που καταβάλει ο διοικητής της Σχολής, τονίζοντας την αναγκαιότητα του εκσυγχρονισμού των Αστυνομιών της Ενωμένης Ευρώπης, για την αντιμετώπιση του εγκλήματος.

Ο δήμαρχος Βέροιας κ.Βοργιαζίδης καλωσόρισε τους Ευρωπαίους αστυνομικούς στη γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τις επόμενες μέρες τα στελέχη των Ευρωπαϊκών Αστυνομιών θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις αρχαιότητες της Μακεδονικής μας γης.

Διαβάστηκε 115 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ