ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 19:46

΄Κούμπωμα΄ του οδικού άξονα στην Εγνατία, Πιερίων, δρόμος προς Βεργίνα, κολυμβητήριο και Αμάλθεια τέθηκαν στον Χρυσοχοϊδη από Βοργιαζίδη και Λαζαρίδη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Θέματα του δήμου Βέροιας έθεσαν Κώστας Βοργιαζίδης και Άρης Λαζαρίδης, σε πρόσφατες επισκέψεις τους σε υπουργεία στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων συναντήθηκαν με τον υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συζητήθηκαν θέματα για το κούμπωμα του κάθετου άξονα Βέροιας-Σκύδρας στην Εγνατία, την οδό Πιερίων, τον δρόμο Κωστοχώρι-Σέλι, τον δρόμο προς Βεργίνα, το κολυμβητήριο, έναν νέο βρεφονηπιακό σταθμό και το ζήτημα της Αμάλθειας Α.Ε., με τον υπουργό να δεσμεύεται ότι το υπουργείο θα είναι κοντά στα ζητήματα αυτά.

Επίσης έγινε συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για θέματα εγγείων βελτιώσεων και το πανεπιστημιακό τμήμα, με τον κ. Κουκουλόπουλο να δεσμεύεται για παραχώρηση κατά χρήση.

Στο υπουργείο Ανάπτυξης έγινε κουβέντα για έργα εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ στο υπουργείο Οικονομικών για τα παλιά δικαστήρια. «Δεν μπορώ να πω ότι γοητεύτηκα από την πρώτη απάντηση του γ.γ., που ήταν ότι για να δώσουμε κάτι πρέπει να πάρουμε χρήματα! Δεν πρόκειται να δώσουμε χρήματα», είπε ο δήμαρχος.

Διαβάστηκε 515 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Είστε υπέρ της μονοδρόμησης των οδών Μητροπόλεως και Βενιζέλου στη βάση σχετικής απόφασης της επιτροπής ποιότητας ζωής;