Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 20:14

Σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ. Μεγάλη ζήτηση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πόλο έλξης στο πολιτικό παζάρι αποτελεί oΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών, στη διόλου απίθανη περίπτωση να μην εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας τη Δευτέρα. Οι διαδικασίες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν, μέσω πρόσκλησης για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

 

Η οργάνωση της Αλεξάνδρειας συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη και προχώρησε σε συγκεκριμένες προτάσεις για τη λίστα των υποψηφίων, ενώ σε Βέροια και Νάουσα οι διεργασίες θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα (όπως και η νομαρχιακή), εφόσον το μεσημέρι της ίδιας μέρας δεν εκλεγεί πρόεδρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη σχετική λίστα της Αλεξάνδρειας φιγουράρει ως φαβορί και λόγω φύλου (ποσόστωση) η Ξανθούλα Καρανίκα (ήταν υποψήφια και την προηγούμενη φορά, μάλιστα είχε εκλεγεί για έναν μήνα!), ενώ προτάθηκαν και ο αναπληρωτής γραμματέας του νομαρχιακής Χρήστος Αντωνίου και το μέλος της νομαρχιακής Λευτέρης Κιοσέογλου.

Στη Βέροια και τη Νάουσα έχουν από καιρό εκφράσει επιθυμία ή έχουν προταθεί οι Νίκος Ηλιάδης, Γρηγόρης Γεωργιάδης, Γρηγόρης Αποστολόπουλος, Γιώργος Κάκαρης (με ερείσματα στην Αθήνα), Εύη Παπαγιαννούλη, Γιώργος Ουρσουζίδης, Παναγιώτης Χατζησάββας, Κώστας Πύρκας. Αλλά και οι: Αντωνία Χαρίση, Δημήτρης Δημησκής.

 

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Γικόνογλου, που το ρεπορτάζ τον φέρνει σε δίαυλο επικοινωνίας με την κεντρική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστηκε 490 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις