ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 21:21

Καθαρίζουν τους δρόμους ευθύνης τους μηχανήματα της Π.Ε. και των δήμων. Μόνο με αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μέσα στα επόμενα λεπτά της ώρας θα λυθεί το πρόβλημα στην κυκλοφορία που εντοπίστηκε τις πρώτες βραδινές ώρες στον δρόμο Βέροιας-Νάουσας, μετά την Πατρίδα (αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου). Μηχάνημα της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας που καθάρισε και έριξε αλάτι νωρίτερα τον δρόμο Μελίκης-Βέροιας έφτασε μέχρι το ξενοδοχείο ‘Βέροια’ και θα συνεχίσει σε λίγο μέχρι τα όρια του νομού προς Πέλλα.

Δεύτερο μηχάνημα της περιφερειακής ενότητας καθαρίζει τον δρόμο προς Μακροχώρι (νωρίτερα εντοπίστηκε πρόβλημα στο ύψος της εφορίας) και Αλεξάνδρεια, και ένα ακόμη τον δρόμο προς το νοσοκομείο Βέροιας. Οι δρόμοι προς τα χιονοδρομικά καθαρίστηκαν μέχρι τις 7 το βράδυ και θα καθαριστούν εκ νέου το πρωί.

Σε κάθε περίπτωση η κίνηση γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

 

Στη Βέροια οκτώ μηχανήματα και αλατιέρες του δήμου δουλεύουν συνεχώς εντός και εκτός πόλης σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο. Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης είναι καθαροί, ενώ καθαρίζονται συνεχώς οι δρόμοι προς Πιέρια, Γεωργιανούς, Τριπόταμο και Κουμαριά.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στον δήμο Νάουσας, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Στάθη Λογδανίδη. Πέντε μηχανήματα του δήμου καθαρίζουν τους δρόμους συνεχώς εντός πόλης, αλλά και στον δρόμο προς Γιαννακοχώρι και Ροδοχώρι.

Διαβάστηκε 509 φορές

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 10:56 δημοσιεύθηκε από ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    H ΟΔΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗ ΣΤΟΕΝΑΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΗΛΙΚΙΟΜΕΜΟΥΣ...ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???????????ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ