Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 13:32

Ακύρωσε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας για την παραχώρηση του πάρκου στην ΕΤΑ (χριστουγεννιάτικο χωριό) η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Ακύρωσε την υπ΄αριθμόν 369/2014 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, η οποία αφορούσε την παραχώρηση του πλακόστρωτου του πάρκου της πόλης στην δημοτική επιχείρηση ΕΤΑ(τέως ΔΕΤ) και εκείνη σε σύμπραξη ιδιωτικών εταιρειών για τη δημιουργία χριστουγεννιάτικου χωριού αντί του ποσού των 6.000 ευρώ και του 5% επί των κερδών, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης,ως μη νόμιμη. Η απόφαση που του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης εστάλη στον δήμο Νάουσας στις 22 Ιανουαρίου 2015, με δικαίωμα έφεσης τον ένα μήνα. Στο σκεπτικό της ακυρωτικής απόφασης αναφέρονται ότι δεν περιλαμβάνονται στους σκοπούς της ΕΤΑ συγκεκριμένες δραστηριότητες, καθώς και το ότι η εκμίσθωση δημοτικών ακινήτων γίνεται με δημοπρασία και αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα και τη δεύτερη φορά, τότε δίνονται με απευθείας ανάθεση.

Το θέμα σίγουρα θα πρέπει να επανέλθει στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, όπου με ενδιαφέρον αναμένουμε τις τοποθετήσεις όλων των παρατάξεων.

Διαβάστηκε 678 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις