Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 18:02

Κοντά στον δήμο και τους φορείς για την ανάπτυξη του τουρισμού ο Τουρισμός Όμιλος Βέροιας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πλάνο δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων του Τουριστικού Ομίλου, προκειμένου η Βέροια αλλά και η ευρύτερη περιοχή να αποτελέσουν ένα πλήρες τουριστικό προϊόν παρουσίασαν το μεσημέρι της Τρίτης τα μέλη του Βλαχογιάννη Ιφιγένεια, Ζυγουλιάνος Στέργιος, Θεοχαρόπουλος Αντώνης, Κωνσταντούδη Ισαβέλλα, Πατσίκας Ζήσης και Πιλιτσίδου Γιάννα. Μάλιστα τονίστηκε ότι με πρωτοβουλία του ΤΟΒ και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη, βρίσκεται ήδη στα σκαριά η έκδοση ενός δίπτυχου ενημερωτικού και αναμνηστικού φυλλαδίου σχετικά με το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, το οποίο σε πρώτη φάση θα είναι γραμμένο στα ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά και αναμένεται να παρουσιαστεί τον Απρίλιο.

 

Για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης ο ΤΟΒ προτείνει μεταξύ άλλων να ξαναγίνει το Ρολόι στην πλατεία Ωρολογίου (ο Στέργιος Ζυγουλιάνος τόνισε με χαρά ότι επί Βοργιαζίδη τέθηκε το θέμα.), την αξιοποίηση του Τριποτάμου κ.ά.

 

Τα μέλη του Τουριστικού κάλεσαν τέλος όλους τους πολίτες και τους φορείς της Βέροιας, να συμμετέχουν την Κυριακή στην εθελοντική καθαριότητα των παραδοσιακών γειτονιών της Κυριώτισσας και της Μπαρμπούτας.

Διαβάστηκε 153 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ