Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 09:13

Έφυγε ο Δημήτρης Μαζίνης

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην αγκαλιά του Τριαδικού Θεού βρίσκεται πλέον ένας εξαιρετικός δάσκαλος και αγαπητός φίλος, ο Δημήτρης Μαζίνης, τον οποίο είχα την τιμή να τον γνωρίσω ως προϊστάμενο του γραφείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νάουσας. Ο Δημήτρης υπήρξε λογιότατος και πολυγραφότατος και ένας από τους βασικούς συνεργάτες του "Παύλειου Λόγου", ενώ πάντοτε ήταν με τον καλό λόγο στο στόμα του. Από εδώ και πέρα, μέχρι την Τελική Κρίση, ο Δημήτρης Μαζίνης είναι σίγουρο ότι θα υμνολογεί με τον προστάτη του Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο, μαζί με τα Χερουβείμ, τον Τριαδικό Θεό. Καλό του παράδεισο και ο Κύριος να απαλύνει τον πόνο στην ψυχή των δικών του ανθρώπων. 

Θόδωρος Ελευθεριάδης

 

Για την απώλεια του συλλυπητήριο εξέδωσε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, το οποίο αναφέρει τα εξής:

    Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ημαθίας είναι φτωχότερος πια, έπειτα από τον αδόκητο χαμό του άξιου μέλους του Δημήτρη Μαζίνη. Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια ενός ανθρώπου, που υπηρέτησε την Μικρασιατική ιδέα, αλλά και την προσφυγιά στο σύνολό της από διάφορες θέσεις.

   Επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ του συλλόγου μας, βασικός επιμελητής της εφημερίδας και ραδιοφωνικός παραγωγός των «Μικρασιατικών Παλμών», αγωνιστής με σύνεση και τόλμη, διορατικότητα και αγνό πατριωτισμό.

  Κατόπιν απόφασης του ΔΣ,ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ημαθίας,θα προσφέρει στη μνήμη του Δημήτρη Μαζίνη, το χρηματικό ποσό των 

100 Ευρώ στο Γηροκομείο Βέροιας, σε επίσκεψη του συλλόγου.

  Εκφράζοντας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ευχόμαστε να είναι αλησμόνητος και το χώμα που θα τον σκεπάζει ας είναι ελαφρύ.

 

                                                                      Το ΔΣ του συλλόγου

 

Διαβάστηκε 638 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ