Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 21:25

Αποκλειστικό. Την Κυριακή εγκαινιάζει τον στεφανιογράφο της Βέροιας ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ποια ονόματα από την Ημαθία ΄παίζουν΄ για διοικητές Νοσοκομείων

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 26 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα θα εγκαινιαστεί επίσημα από τον Υπουργό Υγείας κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή η υπερσύγχρονη πτέρυγα του στεφανιογράφου του Νοσοκομείου Βέροιας, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες. Ο υπουργός, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικά καλές σχέσεις και επικοινωνία με τον περιφερειακό σύμβουλο κ.Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, θα επισκεφθεί και το Νοσοκομείο της Νάουσας (για το ζήτημα έβγαλε σχετικό δελτίο τύπου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας κ. Λαπαβίτσας). Σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες μας στα ονόματα που "παίζουν" για την ανάληψη θέσεων διοίκησης στα Νοσοκομεία της περιοχής είναι αυτό του νεαρού επιστήμονα κ. Θωμά Πέιου, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τη "Δημοτική Ανανέωση" του Τάσου Καραμπατζού (η υποψηφιότητα στηρίζεται από τον κ. Λαπαβίτσα), του οδοντιάτρου, παλιού προέδρου του Νοσοκομείου Νάουσας κ. Τάκη Μαυρογιώργου (τον προτείνει η κ. Καρασαρλίδου), καθώς και του γιατρού, τέως δημάρχου Ανθεμίων κ. Τάκη Σιδηρόπουλου, ενώ φυσικά ακούγεται και το όνομα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Θανάση Γικόνογλου, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον  κ.Κουρουμπλή.

Διαβάστηκε 698 φορές

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 23:38 δημοσιεύθηκε από Πάρις

    Ελπίζω να μην πρυτανεύσει η λογική του " γνωστού" ή "του διατηρούντος άριστες σχέσεις" γιατί τότε θα κάνουμε πάλι μιά τρύπα στο νερό.Επιτέλους,μπορεί και κάποιος που δεν είναι δικός μας μα είναι καλός.....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ