Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 07:12

Αντώνης Πασχούλας στη γ.σ. του ΑΣΕΠΟΠ: Στην Ελλάδα της κρίσης είμαστε από τους ελάχιστους συνεταιρισμούς με αυξανόμενο τζίρο. Video

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Σύντομος, αλλά περιεκτικός, στην τοποθέτηση του, πριν από την έναρξη της ημερήσιας διάταξης των θεμάτων της γενικής συνέλευσης του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, ο πρόεδρος του κ. Αντώνης Πασχούλας, ο οποίος και έλαβε το χειροκρότημα των παρευρισκομένων μελών του συνεταιρισμού.

Ο κ. Πασχούλας ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας ότι πρέπει να είναι περήφανα όσα από τα ιδρυτικά μέλη, πριν από 49 χρόνια, ξεκίνησαν τον ΑΣΕΠΟΠ, ο οποίος σήμερα έχει τζίρο πολλών εκατομμυρίων ευρώ και 800 πραγματικά, όπως τόνισε ο κ. Πασχούλας, μέλη. "Στην Ελλάδας της κρίσης είμαστε από τους ελάχιστους συνεταιρισμούς με αυξανόμενο τζίρο. Δεν χρωστάμε πουθενά και δεν έχουμε ούτε ένα ευρώ δάνειο. Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη. Προσπαθούμε να μπούμε στη νέα καλλιεργητική περίοδο, έχοντας πληρώσει όλα τα προϊόντα μας. Έχουμε δημιουργήσει ταυτότητα για τα προϊόντα μας. Είμαστε όλοι μαζί και αγαπημένοι για να βοηθάμε τους παραγωγούς μας. Είμαστε ο μοναδικός φορέας της περιοχής που δημοσίευσε ισολογισμό. Έχουμε τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες με τους μεγάλους μας πελάτες. Η βοήθεια του προσωπικού μας σε αυτή την προσπάθεια είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει καμιά παρατήρηση στην έκθεση του ορκωτού λογιστή για τον ισολογισμό. Παρά το χαλάζι και το εμπάργκο το 2014 αξιοποιήσαμε όλη μας την παραγωγή. Κάναμε μόλις ένα αυτοκίνητο για δωρεάν βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες, τη στιγμή που άλλοι έβγαιναν στις τηλεοράσεις. Κάνουμε πολλές νέες επενδύσεις στις εγκαταστάσεις μας, μέσω επιχειρησιακών προγραμμάτων και σε λίγες μέρες ξεκινάμε το νέο μας ψυγείο. Σταθήκαμε όρθιοι και αισιοδοξούμε ότι θα πάμε καλύτερα φέτος από όλους. Συμμετείχαμε σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις. Για το θέμα της άρσης του εμπάργκο, το Σάββατο έχουμε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με μεγάλο ρωσικό όμιλο. Έχουμε πολύ καλό όνομα στη ρωσική αγορά και πολύ καλούς πελάτες. Προτεραιότητα δικιά μου και της διοίκησης να υπηρετήσουμε τον συνεταιρισμό μας, ακόμη και παίρνοντας αποφάσεις που δεν είναι αρεστές σε κάποιους" είπε στην τοποθέτηση του ο κ. Πασχούλας. Δείτε σχετικό video με την ομιλία του.

Διαβάστηκε 304 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις