Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 15:24

20χρονη έκλεβε μαγαζιά στη Βέροια

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας τρεις περιπτώσεις κλοπών χρηματικών ποσών από καταστήματα στη Βέροια και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονης για κλοπή. Από την έρευνα προέκυψε πως το χρονικό διάστημα 29/31-5-2015, η προαναφερόμενη δρώντας με συγκεκριμένη μεθοδολογία (θραύση υαλοπίνακα) διέρρηξε 3 καταστήματα στη Βέροια και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ.

 

Επίσης, συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας 44χρονος για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Το μεσημέρι επίσης συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης παράνομης Μετανάστευσης Ημαθίας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας διότι εκκρεμεί σε βάρος του  απόφαση σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και για κλοπή. Επιπλέον ο συλληφθείς στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

 

Τέλος συνελήφθη βράδυ της Πέμπτης σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατεός 65χρονος διότι εκκρεμεί σε βάρος του  απόφαση σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για παράβαση της Νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Διαβάστηκε 239 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ