Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 17:49

Κώστας Λαπαβίτσας: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πυξίδα στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις και τις αποφάσεις της κυβέρνησης

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της περασμένης Κυριακής εξέδωσε ο βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ κ.Κώστας Λαπαβίτσας, στην οποία αναφέρει τα εξής:

 

Το δημοψήφισμα της  05/07/2015  έδειξε ξεκάθαρα ότι η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θέλει επιστροφή σε μνημόνια και  προγράμματα λιτότητας.

Μας έδειξε  επίσης ότι  ο ελληνικός λαός νιώθει  βαθύτατα ταπεινωμένος  και θέλει να αποκαταστήσει την εθνική  του αξιοπρέπεια και περηφάνια.

Στις κρίσιμες  διαπραγματεύσεις  που  έρχονται  και στις δύσκολες αποφάσεις που καλείται να  λάβει η  κυβέρνηση,  το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος  πρέπει να λειτουργήσει ως πυξίδα. 

Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα  που μπορώ να πω είναι ότι στις επόμενες μέρες θα πρέπει να υπάρξουν πρωτοβουλίες με άμεση συμμετοχή όλων των λαϊκών στρωμάτων  στα κοινά, με πρώτο ρόλο αυτόν της νεολαίας.

Είμαι αισιόδοξος  γιατί πιστεύω ότι η δύναμη που έδειξε ο κόσμος με την συμμετοχή στο δημοψήφισμα,  παρά το όργιο παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας,  θα επιτρέψει τη χώρα  να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται.

 

Διαβάστηκε 127 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ