Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 10:44

H σκληρή πραγματικότητα του 3ου Μνημονίου. Δερμάτινα τζάκετ για Τσίπρα, χωρίς στολές νεοσύλλεκτοι και δόκιμοι αστυφύλακες!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Δεν μπορούμε να δεχθούμε ούτε καν τους νέους που θέλουν να διακόψουν την αναβολή τους και να καταταγούν αλλά είναι αδύνατον να τους δεχθούμε. Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε. Από τα 2.000 αιτήματα διακοπής αναβολής στράτευσης τελικά ικανοποιήθηκε μόνο το 10% ήτοι 200 άτομα γιατί δεν μπορούσαμε να υποστηρίξουμε την κατάταξη των υπολοίπων". Αυτά τα απολύτως ταπεινωτικά για το επίπεδο εξαθλίωσης που έχουν φτάσει οι Ένοπλες μας Δυνάμεις, λόγω μνημονίου, ανακοίνωσε σε πρόσφατη ενημέρωση των στρατιωτικών συντακτών ο αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος κ.Τελίδης. Ο Στρατηγός έχει το ανάστημα και λέει την αλήθεια, χωρίς να είναι κολαούζος των πολιτικών. Η κατάσταση στον Στρατό, την Αεροπορία, το Ναυτικό είναι οριακή και το επίπεδο ετοιμότητας διατηρείται ΜΟΝΟ χάρη στην αυτοθυσία των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Τη στιγμή που ο κ.πρωθυπουργός "καμάρωνε" με δερμάτινο τζάκετ της Αεροπορίας μέσα στο κοκπιτ  του C130 (αλήθεια δεν γνωρίζουν οι αρμόδιοι ότι απαγορεύεται δια ροπάλου από τους κανόνες της αεροπλοίας αντίστοιχες... λεζάντες, που έχουν οδηγήσει σε τραγωδίες, όπως η πτώση του αεροσκάφους του προέδρου της Πολωνίας;) οι δόκιμοι αστυφύλακες  της σχολής της Κομοτηνής ντύθηκαν στο... χακί (αντί του μπλε) ελλείψει στολών; Πυρομαχικά εκπαίδευσης στον στρατό δεν υπάρχουν, αεροσκάφη, πλοία, άρματα μάχης "κανιβαλίζονται" για να υπάρχουν ετοιμοπόλεμα κάποια από αυτά. Η θητεία είναι απαράδεκτα χαμηλή και πρέπει να επανέλθει τουλάχιστον στο 15μηνο, ώστε να υπάρξει πληρότητα των μονάδων. Αντίθετα την ίδια ώρα με το μνημόνιο 3 που ψήφισαν κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι, για να μην ξεχνιόμαστε (οι δεύτεροι μάλιστα πίεζαν τον Τσίπρα να υπογράψει άρον, άρον τον Ιούλιο) οι δαπάνες για τις Ένοπλες Δυνάμεις θα μειωθούν κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Η Ελλάδα αιμορραγεί και η αποτρεπτική της ασπίδα έναντι στον τουρκικό, αλβανικό και ψευτομακεδονικό σοβινισμό έχει ρωγμές. Την ίδια στιγμή που ο κ.πρωθυπουργός δεν ήξερε ότι στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου, ΟΦΕΙΛΕΙ να βρίσκεται σε στάση προσοχής. Εκτός και αν δεν του το έμαθαν από το ακριτικό... Πεντάγωνο που υπηρέτησε τη θητεία του στο ναυτικό!

Καληνύχτα Ελλάδα και τα χειρότερα είναι μπροστά μας, με τον εθνικό κίνδυνο να είναι όσο ποτέ ορατός από το 1974. Ένας κίνδυνος που λέγεται Τουρκία. 

Διαβάστηκε 358 φορές

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 12:04 δημοσιεύθηκε από αυτόπτης

    Σε στάση ημιανάπαυσης με τα χέρια μπροστά ήταν στην ανάκρουση της Μασσαλιωτιδας,ωστόσο αποδοκιμαστέα επίσης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ