Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 20:27

Τσιπουράκι στου ΄Θωμά΄ για την...super oμάδα του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγαδιών, που μας περιμένει τα Χριστούγεννα!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τσίπουρο με μπόλικους μεζέδες και αντίστοιχες...ευχές παρέθεσαν ο Ηλίας Στυπίδης και ο Δημήτρης Θανασούλης στο προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών, εν όψει της έναρξης της λειτουργίας του!

Παρά τις ασυνήθιστες για την εποχή ,υψηλές θερμοκρασίες και την έλλειψη φαινομένων,στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, η...super ομάδα του Ηλία και του Δημήτρη κατόρθωσε να ''χιονίσει'' μερικές από τις πίστες, με τεχνητό χιόνι, που δεν είναι αρκετό για χιονοδρομία, είναι ιδανικό όμως για παιχνίδια στο χιόνι!

 

 

Έτσι λοιπόν, σε λειτουργία  θα  βρίσκεται ,απο την Παρασκευή 25/12 εώς την Κυριακή 27/12 και ώρες 10:00-15:00,  ο εναέριος αναβατήρας, για να σας μεταφέρει στην ψηλότερη κορυφή του όρους Βέρμιο, όπως επίσης και τα καταστήματα εστίασης του Χιονοδρομικού Κέντρου για να απολαύσετε ζεστά ροφήματα και εξαίσιο φαγητό.

 

Οι επισκέπτες, εκτός από το Χιονοδρομικό, δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα οινοποιεία της περιοχής, για να γευτούν την μοναδική ποικιλία του 'ΞΙΝΟΜΑΥΡΟΥ' κρασιού. Και φυσικά  να περιηγηθούν στους δρόμους και στα στενά σοκάκια της Νάουσας,

για να αναβιώσουν , μαζί με τους ντόπιους, το έθιμο του ''Καρτσιούνου''.  

 

Διαβάστηκε 319 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις