Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 10:16

3D Animation School στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δικτύωση

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 «Δικτύωση», καινοτομώντας στο χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών καθώς και στις νέες τάσεις εκπαίδευσης, ανακοινώνει την έναρξη ενός ετήσιου προγράμματος σπουδών για το 3D ANIMATION. To 3D Modeling & Animation είναι πλέον μία ειδικότητα-κλειδί, απαραίτητη για τη δημιουργία ενός απλού video clip ως μιας ολοκληρωμένης κινηματογραφικής ταινίας.

Το 3D animation αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πλέον υποσχόμενα επαγγέλματα παγκοσμίως και από τα πιο καλοπληρωμένα. Ένας 3D Artist μπορεί να συνεργαστεί με διαφημιστικές εταιρίες, εταιρίες παραγωγής διαφημιστικών σποτ, εταιρίες παραγωγής παιχνιδιών, παραγωγής ταινιών καθώς και με όλες τις εταιρίες που περιλαμβάνουν σχεδιαστικό τμήμα.

Κάθε σπουδαστής μετά το πέρας της εκπαίδευσής του θα είναι σε θέση να δημιουργεί βίντεο και τηλεοπτικές εικόνες υψηλού επιπέδου, να σχεδιάζει cartoon, 3D περιβάλλον, χαρακτήρες 3D, καθώς και να δημιουργεί οπτικά εφέ (VFX). Μέσω του ειδικά διαμορφωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος οι σπουδαστές θα αποκτήσουν γνώσεις αναφορικά με τη τέχνη του animation καθώς και τις εφαρμογές του Photoshop, After Effects και 3D Studio Max, που αποτελούν τα απαραίτητα εργαλεία για έναν έτοιμο επαγγελματία.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι ενός ακαδημαϊκού έτους και περιλαμβάνει πέραν της εκπαίδευσης, την ανάληψη επαγγελματικών project ώστε οι σπουδαστές να αποκτήσουν και την απαραίτητη εμπειρία για την εκπόνηση ενός έργου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από έμπειρο καθηγητή με πλήθος επαγγελματικών project.

 

Παρέχονται επίσης:

•Απεριόριστη πρακτική άσκηση

•Δωρεάν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες

 

Γνωρίστε το μαγικό κόσμο του 3D και αποκτήστε τη δυνατότητα να μεταφέρετε τους κόσμους και τις ιστορίες της φαντασίας σας, σε πραγματική εικόνα.

 

Καθημερινά 10:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00

Εδέσσης 21 – Βέροια

Τηλέφωνο: 23310-22335

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – www.dictiosi.gr

 

Διαβάστηκε 170 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις