Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 01:59

Ευχές ταχείας ανάρρωσης σε επιτυχώς μεταμοσχευμένη ασθενή της Μονάδας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Διεύθυνση της Μονάδας Χρόνιας  Αιμοκάθαρσης  “Μ.Χ.Α  ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”, με  έδρα  στο  Δ.Δ.  Πατρίδα  Βεροίας , εκφράζει τις πιο θερμές ευχές της για ταχεία ανάρρωση και υγεία στη νεαρή αιμοκαθαρόμενη  ασθενή της μονάδας, η οποία υπεβλήθη πρόσφατα σε επιτυχή μεταμόσχευση νεφρού με δότρια τη μητέρα της  από  την μεταμοσχευτική  ομάδα των Ιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου  Θεσσαλονίκης. 

Παράλληλα, συγχαίρει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας με επικεφαλής την υπεύθυνη Νεφρολόγο κ. Ειρήνη Σταυρινού, για τις συντονισμένες και άοκνες προσπάθειές τους  προκειμένου να ολοκληρωθεί ο ιδιαίτερα απαιτητικός στην προκειμένη περίπτωση προμεταμοσχευτικός έλεγχος. 

Η  παραπάνω ασθενής   είναι  η 9η   περίπτωση  μεταμόσχευσης  νεφρού σε ασθενή από την  “ΜΧΑ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”  στην  διάρκεια  της  πολυετούς  λειτουργίας της.

Η   “ΜΧΑ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”  στηρίζει έμπρακτα  το θεσμό των μεταμοσχεύσεων στην πατρίδα μας και δεσμεύεται να συνεχίσει με την εμπειρία και το ειλικρινές ενδιαφέρον των συνεργατών της να στέκεται στο πλάι των νεφροπαθών, στο δρόμο προς την πολυπόθητη μεταμόσχευση νεφρού.

 

Διαβάστηκε 182 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις