Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 03:03

Εμπορική αποστολή από την Τουρκία χθες στην ΑΛΜΜΕ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενημέρωση για τη δυναμικότητα της βιομηχανίας αλλά και οι όποιες δυνατότητες συνεργασίας εξετάστηκαν στη διάρκεια επίσκεψης πλήρους εμπορικής αποστολής από την Τουρκία στις εγκαταστάσεις της ΑΛΜΜΕ, χθες το απόγευμα. Η 20μελής αποστολή, που αποτελούνταν από καθηγητές πανεπιστημίου, γεωπόνους, εκπροσώπους ομάδων παραγωγών και παραγωγούς, βρέθηκε στην Ημαθία στο πλαίσιο της επίσκεψης στη φετινή Agrotica.

Τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΑΛΜΜΕ Βαγγέλης Μπαλτζής, μαζί με τον αντιπρόεδρο Νικόλαο Μπαλτζή και το μέλος του δ.σ. Αντώνη Σαλκάμη. Στη συνέχεια ο διευθυντής της βιομηχανίας Πέτρος Αλαγκιοζίδης τους έδωσε κάποια στοιχεία για την ιστορία και τη δυναμικότητα της συνεταιριστικής βιομηχανίας. Τόνισε ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές συνεταιριστικές βιομηχανίες, με 2.000 μέλη, 35.000 στρέμματα και εξαγωγές 90 εκατ. κιλών όλων των προϊόντων σε 45-50 χώρες (ανάμεσά τους και η Τουρκία, όπου εξάγεται πουρές ροδάκινου).

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Αλαγκιοζίδης και Μπαλτζής απάντησαν ευγενικά σε όλες τις ερωτήσεις των επισκεπτών τους (προϊόντα, ποικιλίες, τιμές, προβλήματα, προοπτικές, σχεδιασμοί κ.λπ.). Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και αμέσως μετά ξενάγηση των μελών της εμπορικής αποστολής στο εργοστάσιο της ΑΛΜΜΕ, καθώς και στον Α.Σ. Μέσης, ενώ -παρά την έντονη βροχή και τη λάσπη που υπήρχε- οι Τούρκοι επισκέπτες θέλησαν να επισκεφθούν και χωράφια, όπως και έγινε.

 

Διαβάστηκε 152 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις