Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 16:47

Γιώργος Μπρέγκου: Ο Γιάννης Καλαϊτζίδης είναι από τους λίγους πλέον ρομαντικούς στον χώρο του ποδοσφαίρου

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

Jorgo Bregu Me olo to sevasmo min grafete pragmata pou den sas timane Kai min eiste axaristi me kapoios anthropous pou mono prosferan se Afto to mikro xorio. Aftous tous anthropous den toys dioxneis apo to xoro tou podosfairo alla tous kratas me kathe kostos giati ilikrina o Giannis einai apo tous ligous pleon romantikous sto xoro Afto.
 



Αυτή την απάντηση έδωσε ένας μεγάλος παίκτης και κύριος, ο Γιώργος Μπρέγκου,ο οποίος πήρε την "ελευθέρας" του από τα Λευκάδια στα όσα, αλαζονικά και εκτός πραγματικότητας, γράφτηκαν για την
προσφορά του Γιάννη Καλαϊτζίδη στην ομάδα. Καλό θα είναι όσοι θεωρούν ότι ο Γιάννης Καλαϊτζίδης και γενικότερα η οικογένεια Καλαϊτζίδη έγιναν γνωστοί από την συμμετοχή τους στην διοίκηση των .....Λευκαδίων (ηρεμήστε παιδιά δεν ήταν πρόεδρος στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Γιάννης, αλλά σε μια μικρή ομάδα στην οποία διέθεσε χρόνο, ψυχή, αλλά κυρίως χρήμα και μάλιστα ζεστό και στην ώρα του,βγαίνοντας ακόμη και για κάλαντα για να την ενισχύσει!) να συνεχίσουν οι ίδιοι την προσπάθεια αυτή. Με το καλό λοιπόν η νέα διοίκηση να αναλάβει τα Λευκάδια και να κάνει το 1/10 από αυτά που έκανε η οικογένεια Καλαϊτζίδη και να γίνουν οι ίδιοι ακόμη πιο...γνωστοί στο πανελλήνιο!

Διαβάστηκε 300 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις