Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 18:07

Με τρία επί τρία ΄βασίλισσα΄ στον θρόνο της…

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την αγωνιστική της άνοδο και ετοιμότητα επιβεβαίωσε η Βέροια με το 2-1 επί της Κέρκυρας το απόγευμα του Σαββάτου. Με 0-1 πίσω στο σκορ από το 1ο λεπτό, η ομάδα του Γκρανέρο κατάφερε να κάνει φάσεις και να γυρίσει το ματς (εκπληκτικό δεύτερο γκολ από Ντουμίτρου) και στη συνέχεια να κρατήσει τη νίκη και τους εννιά βαθμούς της κορυφής. Χωρίς να αποδώσει τα μέγιστα, η Βέροια ήταν πειθαρχημένη και ευδιάθετη, με πολλούς παίκτες να διεκδικούν τον τίτλο του διακριθέντα.

 

Το ματς

Ήταν λογικό το γκολ του Χαβίτο πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, στα 43'', να αιφνιδιάσει τη Βέροια και να δώσει στην Κέρκυρα το πλεονέκτημα. Γρήγορα όμως ο Χοσέ Γκρανέρο αντιλήφθηκε πως η ομάδα του δεν λειτουργούσε όπως θα ήθελε και δίνοντας εντολή για 4-4-2 επενέβη δραστικά στη μορφή του αγώνα.

Ο Ντουμίτρου πήγε δίπλα στον Κάμπορα και οι γηπεδούχοι έγιναν πιο απειλητικοί. Το 1-1 από τον Αργεντίνο φορ στο 28' ήρθε ως επιβράβευση της μεταβολής στην εικόνα της "βασίλισσας", η οποία κατάφερε με εσωτερικές αλλαγές ν' αποκτήσει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Η Κέρκυρα δεν αντέδρασε. Χαβίτο και Καϊκούτ έμειναν αποκομμένοι μπροστά, ο Ρόχας και ο Μπόρχα χάθηκαν στη... μετάφραση και η Βέροια συνέχισε στο ίδιο τέμπο καταφέρνοντας στο 57' να φτάσει στην ανατροπή με το εξαιρετικό γκολ του Ντουμίτρου που "άδειασε" τον Μαραγκό.

Ο Γρηγορίου "μιμήθηκε" τον Γκρανέρο και έπαιξε με δύο φορά στην αντίπαλη περιοχή, χρησιμοποιώντας τον Μαρκόφσκι αντί του Ναγιάρ δίπλα στον Καϊκούτ. Με δυο "βαριά" κορμιά όμως στην περιοχή, κίνηση δεν υπήρχε και ο Καντιμοίρης δεν είχε πολλή δουλειά. Μονάχα στο φινάλε, όταν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποιες σέντρες

Αντίθετα η είσοδος του Μπαργκάν και αργότερα των Μπατιόν και Όστοϊτς επέτρεψε στη Βέροια να διαχειριστεί ορθά το υπέρ της αποτέλεσμα και όποτε είχε ευκαιρία να εξαπολύσει αντεπιθέσεις. Τρίτο γκολ δεν βρήκε, αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας. Το 2-1 ήταν αρκετό για την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

 

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Καντιμοίρης, Μπράβο (78' Όστοϊτς), Καλί, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Βάσκες, Γεωργιάδης (60' Μπαργκάν), Καλτσάς, Ντουμίτρου, Κάμπορα (71' Μπατιόν)

 

Κέρκυρα: Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ναγιάρ (63' Μαρκόφσκι), Κανακούδης, Καρδόσο, Ρόχας (63' Ανδρεόπουλος), Γκόμες, Σάντσεθ (80' Κόντος), Χαβίτο, Καϊκούτ

Διαβάστηκε 117 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ