Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015 08:28

Δεύτερο φιλικό δεύτερη νίκη για τη ΄βασίλισσα΄

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νίκη με αρκετά καλή εμφάνιση για τη "Βασίλισσα" στο Kyocera Stadion της Χάγης απέναντι στην ADO Den Haag με 1-2. Οι ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας" μπήκαν πολύ δυνατά και ευτύχησαν να έχουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης. Η άριστη αμυντική λειτουργία, σε συνδυασμό με το πρέσινγκ βοήθησαν στη δημιουργία φάσεων για τη "Βασίλισσα", οι οποίες δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη. Στο 2ο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ανούσια υπεροχή χωρίς όμως να απειλούν τα καρέ του Βασιλειάδη. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 με ένα πέναλτι του Gorre, το οποίο καταλογίστηκε εις βάρος του Γεωργιάδη για παράβαση εντός περιοχής.

 

Matchcast

5’ Γκολ για τη "Βασίλισσα" με σκόρερ τον Μπαλάφα και 0-1. O Malon εκτέλεσε το πλάγιο και ο Μπαλάφας με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Hansen.

9’ Σουτ του Μελικιώτη από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ!

11’ Γκολ για τη "Βασίλισσα" και πάλι με τον Μπαλάφα και 0-2. Μετά από σέντρα του Arce Latapi από τα δεξιά ο Μπαλάφας κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Hansen.

35’ Μετά από κλέψιμο του Βεργώνη και παίζοντας με 1-2 με τον Arce, πασάρει κάθετα στον Ναζλίδη, ο οποίος σε τετ-α-τετ με τον Hansen στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

 

91’ Γκολ για την ADODenHaag μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Gorre.

Διαβάστηκε 86 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ