Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 18:46

Στο 94΄ "λύγισε" η Νάουσα με 3-2 στην Αριδαία

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλο παιχνίδι στην Αριδαία μεταξύ του Αλμωπού και της Νάουσας που βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με 3-2 στο 94' , ύστερα από ανατροπή αφού η Νάουσα είχε προηγηθεί με 1-2. Παιχνίδι για γερά νεύρα και ανατροπές στο σκορ. Ο Αλμωπός προηγήθηκε στο 48' αλλά η Νάουσα ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μπογδάνη για να πάρει το προβάδισμα με γκολ του Λαμπριανίδη πού έγραψε το 1-2 στο 74' . Από κει και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και ισοφάρισαν στο 84' με τον Καραδήμο ύστερα από σέντρα του Ζαρογιάννη. Και ο αγώνας βρισκόταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο έμπειρος Χρήστος Καραγιάννης από κοντά έκανε το τελικό 3-2.

Φυσικά το αποτέλεσμα αυτό δεν φαίνεται να έχει επιπτώσεις για τη Νάουσα αφού στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδύναμη ομάδα του Πάικου, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας έχει το πάνω χέρι αφού κέρδισε με 3-1 και έφερε ισοπαλία 1-1 στο Στρατώνι. Μόνο σε περίπτωση νίκης της ομάδας του Στρατωνίου στην Αριδαία θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία αλλά και πάλι η Νάουσα έχει το πλεονέκτημα και παίρνει το εισιτήριο για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Πρέπει  να κερδίσει την ομάδα του Πάικου και τίποτα άλλο.

Συνθέσεις:

Αλμωπός   Αποστόλου, Ζαρογιάννης, Μουρατίδης, Ελευθεριάδης Θ., Καλαϊτζίδης, Ελευθεριάδης Γ., Τσιμτσιρίδης, Καπουσούζης, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Καμπάνης.

Νάουσα  Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Σαρηγιαννίδης, Λαμπριανίδης, Συμπεθέρης( Αβραμόπουλος 46') , Πατατούκας(Πατατάνος 80'), Καφές, Μουρίκι.(90'' Τσιώνας) 

Στον άλλον αγώνα το Στρατώνι κέρδισε με 2-0 το Πάικο. 

Βαθμολογία 

Αριδαία     11

Νάουσα      8

................

Στρατώνι    8

Πάικο        0

Επόμενη αγωνιστική 

Νάουσα  - Πάικο 

Αριδαία - Στρατώνι. 

Διαβάστηκε 487 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ