Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 10:03

Όλα θύμιζαν την Αντωνία

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σε μια ιδιαίτερα συναισθηματικά, φορτισμένη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες καράτε, εγχρώμων και μαύρων ζωνών Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος, μια συνδιοργάνωση  του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας και του Πανημαθιακού Συλλόγου Καράτε, στο κατάμεστο από αθλητές και θεατές γήπεδο ‘Δ. Βικέλας’.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η δήμαρχος Βέροιας κ. Ουσουλτζόγλου και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καραπαναγιωτίδης. Ακολούθησε προβολή βίντεο της αθλήτριας Αντωνίας Τσαμουρίδου και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό της. Την επίσημη τελετή έναρξης των επιδείξεων Καράτε, κήρυξε ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Παύλος Παυλίδης.

Το πρωτάθλημα αφιερωμένο στη μνήμη της αθλήτριας, πραγματοποιήθηκε  με ιδιαίτερη συγκίνηση, ειδικότερα από τον κ. Ν. Πανετσίδη και την κ. Ρένα Χασιώτου  που ήταν και η προπονήτριά της καθώς εξέφρασαν την επιθυμία τους, να καθιερωθεί κύπελλο στη μνήμη της Αντωνίας. Επίσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, την οποία παρέλαβε η αδελφή της αθλήτριας, Κική Τσαμουρίδου, βαθύτατα συγκινημένη, από τη γραμματέα, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο, τη συνεισφορά της στον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.

Διαβάστηκε 347 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο Νάουσας;