Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 14:46

Στην επ’ αόριστο παραμονή των γραφείων βλαβών της ΔΕΗ στην Αλεξάνδρεια στοχεύει ο εμπορικός σύλλογος

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Διοίκηση του εμπορικού συλλόγου Αλεξάνδρειας, συνεχίζοντας την προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του γραφείου βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ, αποφεύγοντας έτσι την ταλαιπωρία χιλιάδων ελεύθερων επαγγελματιών αλλά και χιλιάδων Δημοτών, έκανε μια σειρά επαφών, που θα βοηθούσαν προς την κατεύθυνση αυτή. Κύριος στόχος των ενεργειών μας είναι να πάρουμε ΕΓΓΡΑΦΕΣ  δεσμεύσεις, που θα αποδεικνύουν την παραμονή του γραφείου βλαβών ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.

Εν αρχή να σας ενημερώσουμε ότι, υπάρχει προφορική δέσμευση της Διεύθυνσης της ΔΕΔΔΗΕ Ν. Ημαθίας, για αναστολή της απόφασης (κλεισίματος του γραφείου της Αλεξάνδρειας) για κάποιους μήνες. Σημαντικό ρόλο προς την κατεύθυνση αυτή, έπαιξαν, η πίεση που ασκήσαμε τόσο προς τη Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ, όσο και προς τους τοπικούς Βουλευτές. Στην προσπάθειά μας να πάρουμε γραπτές δεσμεύσεις, ήρθαμε σε προσωπική επικοινωνία με το Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ  Ν. Ημαθίας                     κ. Τσακαλίδη.

Ο κ. Τσακαλίδης απέφυγε να απαντήσει στα καυτά ερωτήματα που του θέσαμε (γιατί άραγε;). Τον ρωτήσαμε, για ποιο λόγο είχε πάρει την απόφαση το μήνα Φεβρουάριο, να κλείσει το γραφείο στην Αλεξάνδρεια και να χρησιμοποιήσει το προσωπικό του γραφείου της πόλης μας, στη Βέροια. Ακόμη ρωτήθηκε, τι θα κάνει σε περίπτωση ταυτόχρονης βλάβης στο χωριό Σφηκιά και στο χωριό Κλειδί (απόσταση 70χλμ ορεινού όγκου), όπως δεν ήθελε να μας αποκαλύψει το οργανόγραμμα και για το «τι μέλλει γενέσθαι» με το γραφείο της Αλεξάνδρειας. Επίσης, απέφυγε χαρακτηριστικά να δεσμευτεί ώστε να μας απαντήσει γραπτώς (σε όλα τα ερωτήματα), δηλώνοντας αναρμόδιος και ότι έχει όλο το δικαίωμα να μην απαντήσει ούτε γραπτώς, ούτε προφορικά. Αυτό που δεσμεύτηκε (μόνο προφορικά) είναι ότι για τους προσεχείς και μόνο μήνες, δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει το γραφείο βλαβών στην πόλη μας.

Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε γραπτή δέσμευση από την Κεντρική Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ, για παραμονή του γραφείου βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ στην πόλη της Αλεξάνδρειας, επ’ αόριστον.

Διαβάστηκε 92 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο Νάουσας;