Κυριακή, 04 Μαΐου 2014 13:46

Κι όμως! Έχουμε και Ημαθιώτισσα υποψήφια ευρωβουλευτίνα! Τη Βίκη Μάτσικα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έξι υποψήφιοι ευρωβουλευτές επισκέφθηκαν τη Βέροια το Σάββατο! Τέσσερις από τη ΔΗΜΑΡ, μία από την Ελιά και μία από τη Ν.Δ. Αλλά και μία ακόμη που ήλθε τις προηγούμενες μέρες, μάλιστα με καταγωγή από την Επισκοπή Νάουσας, όπως μας είπε. Η 30χρονη Βίκη Μάτσικα, υποψήφια με την Ελιά, που για πρώτη φορά δοκιμάζεται στον πολιτικό στίβο. Μάλιστα κατά την επίσκεψή της εδώ, είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο Νάουσας Τάσο Καραμπατζό και τον αντιδήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, ενώ συμμετείχε και στη διημερίδα ιστορίας της ΕΜΙΠΗ στον Πολυχώρο της Βέτλανς.

Η Βίκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 1984. Μεγάλωσε στην Καλαμαριά και στη συνέχεια στη Θέρμη, όπου ζει μέχρι σήμερα. Πέρα από την αγαπημένη γενέθλια πόλη της, η καρδιά της, όπως δηλώνει, είναι μοιρασμένη στη Νάουσα και τις Σέρρες, από όπου κατάγονται η μητέρα και ο πατέρας της αντίστοιχα.

Είναι πτυχιούχος στις Πολιτικές Επιστήμες του ΑΠΘ και Δημοσιογραφίας. Έχει Master στις Διεθνείς, Ευρωπαϊκές και Οικονομικές Σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο SDA Bocconi School of Management.

 

Καλή της επιτυχία!

Διαβάστηκε 406 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις