ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 17:27

Βράβευση σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό για τον Ναουσαίο φοιτητή Νίκο Βαρβέρη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Βραβεύτηκε στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Αθήνα) ο Ναουσαίος φοιτητής Νικόλαος Κ. Βαρβέρης με την ομάδα του, στα πλαίσια του διαγωνισμού Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2013,αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της εκπαίδευσης στην ανάπτυξη της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και με απώτερο σκοπό τη συστηματική ένταξη της ΕΚΕ στα προγράμματα σπουδών των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Ο νέος αυτός θεσμός έδωσε τη δυνατότητα στους νέους να ασχοληθούν με την έννοια και τη συμβολή της ΕΚΕ στην ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και επικεντρώθηκε σε τρείς δυναμικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας την «Αγροτική παραγωγή», τον «Τουρισμό» και τη «Ναυτιλία». 

 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε την 31η Μαρτίου 2014 με την υποβολή εργασιών, από ομάδες φοιτητών, προερχόμενων από ένα ευρύ φάσμα Ανωτέρων και Ανωτάτων Ιδρυμάτων της χώρας. Η αξιολόγηση των εργασιών, έγινε από έγκριτους εκπροσώπους της πανεπιστημιακής και της επιχειρηματικής κοινότητας και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο 2014.

Διαβάστηκε 447 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις