Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013 09:08

Η Στέλλα μας παντρεύτηκε!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον εκλεκτό της καρδιάς της Βίτωνα Βιτάνη παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου η "δικιά" μας Στέλλα Ταπλίδου, κόρη του, συνταξιούχου πλέον, διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής της Νάουσας Αντώνη Ταπλίδη και της εκπαιδευτικού Τασούλας Μουζουράκη.

Η Στέλλα είναι μια λαμπρή επιστημόνισσα και εξαιρετικός χαρακτήρας. Προσωπικές ευχές στους νεόνυμφους, στον Αντώνη, την Τασούλα ( δυο πολύ καλούς φίλους, εξαιρετικούς επιστήμονες και πάνω απ΄όλα ανθρώπους, που  είχα την τύχη να έχω γείτονες για πάνω από 12 χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του 80) , στην Δήμητρα, την Ελπίδα και σε όλους τους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού να δούνε σύντομα απογόνους!

Στο τραπέζι που παρέθεσε το ζεύγος ο γιατρός μας έλαμπε κυριολεκτικά, απαλλαγμένος προφανώς από το τεράστιο φορτίο της διεύθυνσης της βασικότερης κλινικής του Νοσοκομείου, που πιστά υπηρέτησε για πολλά, πολλά χρόνια.

Θα του ευχόμασταν καλή...σύνταξη, αλλά ο κύριος...διευθυντής μας έχει πολλά να προσφέρει ακόμη στον τόπο που τόσο αγαπά, από άλλες θέσεις προφανώς!

Διαβάστηκε 1836 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Λόγω των συγκυριών στην πολιτική πιστεύετε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να συμμετέχουν μόνον νέα (για πρώτη φορά) πρόσωπα στην πολιτική σκηνή;