Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 13:10

Έτοιμοι για όλα οι ληστές που χτύπησαν με καλάσνικοφ το ταμείο του ΑΣΕΠΟΠ. Καλά οργανωμένο σχέδιο. Video και φωτο

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καλά οργανωμένοι (με ιδιαίτερα προετοιμασμένο σχέδιο) αποδείχτηκαν οι τρεις ληστές, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, που χτύπησαν με δυο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι το ταμείο του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, αποσπώντας χρηματική λεία, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας αγγίζει τα 20.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικό του οργανωμένου σχεδίου της είναι το γεγονός ότι η ληστεία κράτησε μόλις 33 δευτερόλεπτα, όπως αναφέρουν οι υπάλληλοι στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του laos-epea.gr, που βρέθηκε άμεσα στον τόπο του πρωτόγνωρου αυτού γεγονότος για τα δεδομένα της περιοχής!

Ο ένας ληστής ήταν ψηλός και οι δυο κοντοί, ενώ θρασύτατα πυροβόλησαν κατά την είσοδό τους στο γραφείο του προϊσταμένου του λογιστηρίου (θα δείτε την τρύπα εισόδου σε σχετική μας φωτογραφία), με ένα εκ των δυο καλάσνικοφ, το οποίο έφερε διπλή γεμιστήρα, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι ληστές ήταν έτοιμη για μάχη!

Οι φωνές των ληστών, σύμφωνα και πάλι με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων του ΑΣΕΠΟΠ, ήταν ελληνικές, ενώ οι φυσιογνωμίες τους φαίνονται ξεκάθαρα στις κάμερες ασφαλείας του συνεταιρισμού.

Ο τρόμος δε των υπαλλήλων ήταν μεγάλος, αφού μάλιστα τους είδαν, δευτερόλεπτα πριν, να εισβάλουν στον χώρο από τις κάμερες ασφαλείας,

Το γεγονός ότι οι ληστές γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα είναι το ότι κατευθύνθηκαν άμεσα στον ταμία του ΑΣΕΠΟΠ, ο οποίος στην αρχή τους έδωσε τα ψιλά του χρηματοκιβωτίου, αλλά μετά από τις απειλές τους αναγκάστηκε να δώσει ολόκληρο το ποσό που υπήρχε σε αυτό.

Η κινηματογραφική είσοδος, αλλά και η έξοδος τους έγινε από τρύπα που άνοιξαν στη δυτική πλευρά του συρματοπλέγματος που περιβάλλει τον προαύλιο χώρο του συνεταιρισμού (συνορεύει με χωράφια), ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες δεν αντιλήφθηκαν τον ήχο μηχανής αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας.

Ελάχιστη ώρα μετά τη ληστεία έφθασε στον ΑΣΕΠΟΠ δύναμη της ΕΛΑΣ με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Μπαντουβάκη, καθώς και κλιμάκιο της σήμανσης.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών ληστών συνεχίζονται.

Δείτε video και φωτογραφίες αποκλειστικά από το laos-epea.gr

Θόδωρος Ελευθεριάδης

Διαβάστηκε 1408 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας κάνει λόγο για μονοδρόμηση του οδού Μητροπόλεως της Βέροιας, με φορά που θα αποφασιστεί από την κυκλοφοριακή μελέτη. Συμφωνείτε με τη μονοδρόμηση;