Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 21:24

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χαρίεσσας κ. Γεωργιάδης ΄βάλλει΄ εναντίον της δημοτικής αρχής της Νάουσας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Με αφορμή την απόφαση του 14ου  Θέματος του δημοτικού συμβουλίου, που αφορά την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις στέγες δημοτικών κτηρίων, θα ήθελα να ενημερώσω τους δημότες οι οποίοι και τελικά μας κρίνουν όλους:

Μία από τις υποχρεώσεις της εταιρίας που εγκατέστησε τα φωτοβολταικά στην Χαρίεσσα και με σκοπό της διαμόρφωσης οικολογικής συνείδησης τόσο στη νεολαία όσο και στον ευρύτερο πληθυσμό του Δήμου, είναι η τοποθέτηση ανεξάρτητων φωτοβολταϊκών μονάδων σε 6 στέγες που θα έπρεπε να υποδείξει ο Δήμαρχος Ανθεμίων. Η εγκατάσταση θα γίνει στο όνομα του εκμισθωτή και τα σχετικά έσοδα από την πώληση της ως άνω παραγόμενης ενέργειας από τα φωτοβολταϊκα στις στέγες θα τα εισπράττει ο Εκμισθωτής και θα διαχειρίζεται  τα έσοδα αυτά λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές γνωμοδοτήσεις των Τοπικών Συμβουλίων.  

Αυτά όμως τα έσοδα είναι ελάχιστα έως μηδαμινά και με μεγάλη άνεση ο κ.Δήμαρχος πρότεινε αντί να τοποθετηθούν σε 6 στέγες (Χαρίεσσα-Μονόσπιτα-Κοπανός-Λευκάδια-Επισκοπή-Μαρίνα) να τοποθετηθούν σε 3 και συγκεκριμένα στο δημοτικό σχολείο Χαρίεσσας (TYXAIO;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!), στο δημοτικό της Μαρίνας (TYXAIO ΚΑΙ ΑΥΤΟ;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!), και στο αθλητικό κέντρο Επισκοπής. Εδώ καλό είναι να αναφέρω ότι καμία ειδοποίηση σε καμιά κοινότητα για την πρόταση του κ.Δημάρχου. Και φυσικά η πρόταση πέρασε παρόλο που προσπάθησα να την αποτρέψω και ας μην είναι προς όφελος της κοινότητας την οποία εκπροσωπώ. Διότι πότε δεν ζητήσαμε κάτι το οποίο θα έθιγε τα συμφέρονταν των άλλων κοινοτήτων. Άλλα ο κ.Δήμαρχος προφανώς πιστεύει ότι έτσι καλοπιάνει τους κατοίκους της Χαρίεσσας και τις Μαρίνας και δίνοντας για άλλη μια φορά καθρεφτάκια θα πάψουμε να ζητάμε τα δίκαια μας. Τώρα πώς εξηγείται το φαινόμενο δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι είχαν ψηφίσει άλλα στο δήμο Άνθεμιών να αλλάζουν την απόφαση τους στον Δήμο Νάουσας και πώς νεοεκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από τα Ανθέμια να μην εκφέρουν άποψη είναι κάτι που πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι. 

Και για την αποκατάσταση και αυτής της αδικίας έστω και αν τα κέρδη είναι ελάχιστα , έστω και αν η Χαρίεσσα είναι ευνοημένη από την απόφαση αυτή, θα προσβάλουμε την απόφαση στα αρμόδια όργανα, διότι κ.Δήμαρχε υπάρχει και κάτι που ευτυχώς δεν έχουμε χάσει ακόμα:

THN ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

Διαβάστηκε 1670 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Λόγω των συγκυριών στην πολιτική πιστεύετε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να συμμετέχουν μόνον νέα (για πρώτη φορά) πρόσωπα στην πολιτική σκηνή;