Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 20:57

Το σήμα της μεραρχίας των Βάφεν SS που μακέλεψαν το Δίστομο έχει έμβλημα του ο ναζιστής Μιχαλολιάκος!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τώρα μας παρουσιάζονται πλέον ως πατριώτες και όχι ως το περιθωριακό γκρουπούσκουλο της δεκαετίας του 80 που εξυμνούσαν στις ναζιστοφυλλάδες του τον Χίτλερ. Φυσικά ο Μιχαλολιάκος φώναξε έξω από τα δικαστήρια το γνωστό ναζιστικό χαιρετισμό "ζήτω η νίκη" δηλαδή το ζιγκ χάιλ.

Φυσικά ο Κασιδιάρης έχει τον αγκυλωτό σταυρό στο μπράτσο του. Και η ¨Χρυσή Αυγή" έχει ως ένα από τα εμβλήματα της το σήμερα της Μεραρχίας των Βάφεν SS που μακέλεψαν το  Δίστομο, δολοφονώντας βρέφη, μανάδες, γέροντες. 

Διακόσιες είκοσι οκτώ ψυχές, ανάμεσα τους 56 παιδιά κάτω των 16 χρόνων, εξόντωσαν φρικτά οι υπάνθρωποι SS του Χίτλερ τον Ιούνη του 1944.

Τους δολοφόνους αυτούς εξυμνεί η σπείρα του Μιχαλιολάκου. Πάνω από 1.000.000 τα θύματα των ναζιστών την περίοδο της Κατοχής 1941-1944.

Και όμως τον Μιχαλολιάκο ψήφισε το 7% των Ελλήνων. Παράνοια, ανωμαλία, διαστροφή, πες το όπως θέλετε. Και ανάμεσα τους παπάδες, καλόγηροι και ιερομόναχοι.Στήριξαν τους παγανιστές της "Χρυσής Αυγής" που πιστεύουν στα είδωλα.

Ψυχοπάθεια, ξεπεσμός, αρρώστια, πες το και αυτό όπως θέλετε. 

Κοντά τους και αρχιερείς , δυο στον αριθμό. Έχει το αυτοδιοίκητο η κάθε Μητρόπολη, αλλά ρε παιδί μου, δεν μπορεί  ο Αρχιεπίσκοπος να καλέσει μια σύνοδο να τους καθαιρέσουν;

Φτάνει πια ο φασισμός στην εκκλησία. Αυτοί δεν είναι λειτουργοί του Ιησού, αλλά του Άννα και του Καΐάφα.  Αυτοί που πιστεύουν ότι ο Μιχαλιολάκος είναι το, άκουσον, άκουσον, το θύμα του συστήματος, καλά θα είναι να πετάξουν τα αρχιερατικά άμφια και τα εγκόλπια και να κρυφτούν από προσώπου γης.

Και εκεί κρυμμένοι στα βάθη της γης ας διαβάσουν το Ευαγγέλιο της Κρίσεως και ας δουν ότι ο γλυκός Ιησούς παιδιά του θεωρεί αυτούς που ανάπαυσαν αρρώστους, κατατρεγμένους, γυμνούς και φυλακισμένους. χωρίς χρώμα και φυλή. "Είδες τον αδελφό σου, είδες Κύριο τον Θεό σου" λέγει και πράττει η Ορθοδοξία.

Τα αδέρφια μας δεν έχουν χρώμα, θρησκεία, φυλή, σωματική και ψυχική κατάσταση. Το διατρανώνει ο σύγχρονος Χρυσόστομος της εκκλησίας μας, ο Μητροπολίτης Σισσανίου Παύλος, που καθυβρίζεται από τους Κασιδιάρηδες και τους Λαγούς.

Το ρατσιστικό μίσος έχει καταδικαστεί ως αίρεση από Οικουμενική Σύνοδο. Αυτούς λοιπόν τους δεσποτάδες που κηρύσσουν το μίσος της "Χρυσής Αυγής" καιρός είναι να τους καθαιρέσουν στην τάξη του μοναχού.

Κλείνω με το απίστευτο θράσος του Μιχαλιολάκου και του Λάγου, που ζήτησαν να ...εκκλησιαστούν στο παρεκκλήσι του Κορυδαλλού την περασμένη Κυριακή.

Όλα για το θεαθήναι, αυτοί οι σύγχρονοι υποκριτές και φαρισαίοι. Να προσευχηθούν για ποιους; Για τις ψυχές του Χίτλερ, του Ες, των Βάφεν SS. Λάθος θρησκεία διάλεξαν. Τον παγανισμό και τον σατανισμό υπηρετούν όλοι τους.

Θόδωρος Ελευθεριάδης 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 152 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας κάνει λόγο για μονοδρόμηση του οδού Μητροπόλεως της Βέροιας, με φορά που θα αποφασιστεί από την κυκλοφοριακή μελέτη. Συμφωνείτε με τη μονοδρόμηση;