Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 11:49

Συγκέντρωση τροφίμων από το ΕΠΑΛ και Ε.Κ. Αλεξάνδρειας για το κοινωνικό παντοπωλείο

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην ανοιχτή πρόσκληση ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αλεξάνδρειας ανταποκρίθηκαν μαθητές και καθηγητές του ΕΠΑ.Λ & και του Εργαστηριακού Κέντρου Αλεξάνδρειας συγκεντρώνοντας τρόφιμα. Επιπλέον, από τα τμήματα μαθητών του τομέα Γεωπονίας και τους μαθητές που συμμετέχουν σε πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας με θέμα «εταιρεία παραγωγής, τυποποίησης και συσκευασίας λαχανικών», προσφέρθηκαν συσκευασμένα μαρούλια, από την παραγωγή των εργαστηρίων του Ε.Κ Αλεξάνδρειας.

 

Τα μαρουλιού, τα οποία ήταν δωρεά της εταιρείας AGRIS Α.Ε., καλλιεργήθηκαν στο εκπαιδευτικό θερμοκήπιο του Ε.Κ Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια εργαστηριακών μαθημάτων.

Η καλλιέργειά τους στέφθηκε με επιτυχία και οι καλλιεργητές – μαθητές αποφάσισαν να διαθέσουν μέρος αυτών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αλεξάνδρειας. Η ομάδα μαθητών που μετέχει στο πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας με θέμα «εταιρεία παραγωγής, τυποποίησης και συσκευασίας λαχανικών» συσκεύασαν τα μαρούλια ως ένα προϊόν της εικονικής τους εταιρείας.

 

Ο ενθουσιασμός όλων ήταν μεγάλος και οι μαθητές δούλεψαν μεθοδικά έτσι ώστε το φρέσκο και καλά φροντισμένο προϊόν τους να φτάσει στον τελικό του αποδέκτη σε άριστη κατάσταση.

Διαβάστηκε 109 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ