ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 00:16

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας για εξώδικα και δεσμεύσεις λογαριασμών για θέματα ΕΤΑ και ΤΑΒ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συζητήσεις για την ΕΤΑ (πρώην ΔΕΤ) και την ΤΑΒ (πρώην ΔΕΤΑΒ) εκτός ημερήσιας διάταξης στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, το βράδυ της Δευτέρας, με αφορμή ερωτήσεις συμβούλων της μειοψηφίας. Για δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του δήμου από τους απολυμένους της ΤΑΒ μίλησε αρχικά ο Βασίλης Γώγος, επαναφέροντας παλαιότερη ερώτησή του επί του θέματος.

«Τώρα που εκταμιεύθηκαν τα χρήματα δεν χρειάζεται απάντηση…», σχολίασε με νόημα ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, διερωτώμενος πώς θα πάει ο δήμαρχος σε εκλογές με «θολό το τοπίο στο θέμα της εκκαθάρισης της επιχείρησης».

«Δεσμεύθηκε ένας λογαριασμός, γεγονός που είχε προαναγγελθεί από εσάς και παρά τη διαβεβαίωση της πληρωμής των απολυμένων», απάντησε για το πρώτο θέμα ο Βασίλης Τζώρτζης. Για τη διαδικασία της εκκαθάρισης της ΤΑΒ ο δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός απάντησε ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

 

Η αναφορά στην ΕΤΑ (ΔΕΤ) έγινε με αφορμή ενημέρωση επίσης του κ. Γώγου για ύπαρξη εξώδικης επιστολής των εργαζομένων της προς την επιχείρηση, που «είναι 3 μήνες απλήρωτοι», όπως συμπλήρωσε ο κ. Καρτσιούνης.

«Είναι 2,5 μήνες απλήρωτοι, κάνουμε μεγάλον αγώνα και θέλουμε και τη βοήθειά σας», απάντησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Γκαρνέτας. Ενώ για το εξώδικο ο κ. Καραμπατζός σχολίασε ότι «ζητούν δώρα και επιδόματα, που κόπηκαν από όλους τους εργαζόμενους»!

Διαβάστηκε 563 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις