Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 18:38

Βοργιαζίδης: Αδράνησε για δύο χρόνια η περιφερειακή ενότητα για την Κουλούρα, φέρει την κύρια ευθύνη. Καραπαναγιωτίδης: Χωρίς λεφτά δεν γίνεται τίποτε

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ευθείες βολές εναντίον του Κώστα Καραπαναγιωτίδη για διετή αδράνεια στο θέμα της μεταφοράς του Τελωνείου Βέροιας στην Κουλούρα απηύθυνε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας, με αφορμή το ζήτημα της συγχώνευσης των τριών Τελωνείων Βέροιας, Σκύδρας και Κατερίνης. Μιλώντας για το σχέδιο β΄ της πρότασης για το Κλειδί που είναι η Σκύδρα, ο κ. Βοργιαζίδης υπογράμμισε την κάθετη αντίθεσή του, προτείνοντα την περιφερειακή αγορά της Κουλούρας και παράταση της απόφασης μέχρι να γίνουν παρεμβάσεις εκεί.

«Υπήρχε αδράνεια των δύο τελευταίων ετών. Ενώ επί υπουργίας Τόλκα έγινε η αλλαγή χρήσης, η περιφερειακή ενότητα ολιγώρησε. Όλοι φταίνε, αλλά η περιφερειακή ενότητα περισσότερο όλων ως έχουσα το 51% της Αμάλθειας».

«Κάναμε πολλά. Φέραμε πρόταση με 10-12 επενδυτές αλλά επαναστάτησαν όλοι! Επί Σκανδαλίδη προστέθηκαν οι άλλες χρήσεις για το οικόπεδο της Αμάλθειας. Σε έναν αμαρτωλό χώρο όπου χάθηκαν πολλά χρήματα, εμείς πήραμε ένα κουφάρι με μία χρήση. Για ποια ολιγωρία μιλάτε; Το υπουργείο μάς είπε ότι δεν διαθέτει ούτε ένα ευρώ για έργα στον χώρο. Αν δεν δοθεί ειδική πίστωση στην περιφέρεια ή τον δήμο δεν μπορεί να γίνει ούτε μία παρέμβαση. Κι εσείς ήσαστε αντιδήμαρχος όταν προσπαθούσαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτε», απάντησε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, επικαλούμενος τη μαρτυρία του γραμματέα της Αμάλθειας και δημοτικού συμβούλου Χρήστου Κούτρα.

Για όργιο απραξίας από τους συνεταίρους στην Αμάλθεια, έκανε λόγο ο Αντώνης Μαρκούλης, θυμίζοντας ότι έκλεισε και το Χημείο Βέροιας νωρίτερα και μεταφέρθηκε στη Σκύδρα χωρίς να ανοίξει μύτη.

"Τότε ο κ. Μαρκούλης ήταν στα πράγματα, αυτός ξέρει ίσως τι έγινε στο μεγάλο φαγοπότι της Κουλούρας…", απάντησε ο κ. Βοργιαζίδης.

Διαβάστηκε 151 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις