Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 00:35

Κουτσογιάννης: Πνοή στην ΕΤΑ θέλει να δώσει η δημοτική αρχή. Όψιμο το ενδιαφέρον Καραμπατζού για τα 3-5 Πηγάδια

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις προσπάθειες διατήρησης ζωντανής της ΕΤΑ ΑΕ (πρώην ΔΕΤ) εστίασε μεταξύ άλλων στις απαντήσεις του ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης. «Θέλουμε να δώσουμε πνοή στην εταιρεία και έχουμε ήδη ξεκινήσει προεργασία ελάφρυνσης των δόσεων οφειλών προς το δημόσιο, ώστε να μπορέσουμε να πληρώσουμε τους εργαζόμενους που είναι 6 μήνες απλήρωτοι», τόνισε ο δήμαρχος. Ανέφερε μάλιστα ότι η συγκρότηση του δ.σ. της ΕΤΑ θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, δεδομένου ότι υπήρχε ζήτημα ποσόστωσης γυναικών στη σύνθεσή του, πράγμα που θα λυθεί με υποχώρηση από την πλευρά της πλειοψηφίας.

Απαντώντας σε ερώτηση του κ. Καραμπατζού για την αδειοδότηση στα 3-5 Πηγάδια, ο κ. Κουτσογιάννης μίλησε για όψιμο ενδιαφέρον του τέως δημάρχου, ενώ στις ερωτήσεις του ίδιου για την απομάκρυνση του αγροτικού κτηνιατρείου και του μεταβατικού πρωτοδικείου, αλλά και την υποβάθμιση του νοσοκομείου, έκανε λόγο για λαϊκισμό και τόνισε ότι επί δικής του θητείας του απογυμνώθηκε η πόλη από υπηρεσίες. Επί της ουσίας, για το θέμα του νοσοκομείου ο δήμαρχος είπε ότι γίνονται συναντήσεις με όλους τους φορείς για να εξαχθεί τι μπορεί να υποστηριχτεί για το νοσοκομείο, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν δεσμεύσεις του υπουργείου ότι έρχονται σύντομα τέσσερις επικουρικοί γιατροί.

Απαντώντας στον κ. Ρίζο για το θέμα των υδατοπτώσεων, τόνισε ότι η αξιοποίησή τους είναι για πρώτη φορά στις άμεσες προτεραιότητες μιας δημοτικής αρχής και προς όφελος των δημοτών, ενώ για το θέμα έχει συσταθεί ομάδα έργου.

 

Για τα αδέσποτα απάντησε ότι υπάρχει συνεργασία με κτηνιάτρους για την αντιμετώπιση του ζητήματος, ενώ για το κυκλοφοριακό μίλησε για σχεδιασμό παρεμβάσεων στους κόμβους της εισόδου της πόλης και στη Ευαγγελίστρια, εστιάζοντας ωστόσο και στις ευθύνες και υποχρεώσεις των δημοτών.

Διαβάστηκε 451 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις