ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 14:43

΄Όχι στο σάπιο εκπαιδευτικό σύστημα΄. Μαθητική πορεία στη Νάουσα την ημέρα της 41ης επετείου του Πολυτεχνείου.Video

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

"Μαθητική πορεία κατά του σάπιου εκπαιδευτικού συστήματος" έγραφε το πανό της εκδήλωσης που διοργάνωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας 17ης Νοεμβρίου, ανήμερα της 41ης επετείου του Πολυτεχνείου, οι μαθητές των Λυκείων και Γυμνασίων της Νάουσας. Την εκδήλωση χαιρέτισαν με ψηφίσματα τους οι σύλλογοι γονέων και δασκάλων Νάουσας. Στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος του 15μελούς του 2ου Λυκείου Κωνσταντίνος Μερτζάνης τόνισε ότι η πρωτοβουλία των μαθητών ήταν μακριά από κάθε κομματική παρέμβαση.

"Κάθε χρόνο βουλιάζουμε και περισσότερο. Σκοπός του σχολείου δεν είναι πια η παιδεία. Δεν παίρνουμε την απαραίτητη μόρφωση και δεν βγαίνουμε ικανοί άνθρωποι στην κοινωνία. Δεν θέλουμε να είμαστε η γενιά των φροντιστηρίων και του facebook" είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την ομιλία των προέδρων ακολούθησε η πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της Νάουσας, η οποία κατέληξε στο δημαρχείο της πόλης, με τους μαθητές να φωνάζουν διάφορα συνθήματα εναντίον της εξειδίκευσης που επιχειρεί η νέα λυκειακή κυβερνητική μεταρρύθμιση, αλλά και το "ψωμί, παιδεία, ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73".

Διαβάστηκε 738 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις