Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 15:54

Στη Νάουσα το εκπαιδευτικό σεμινάριο καρδιολογίας του ΑΠΘ, με υπεύθυνο το Ναουσαίο πανεπιστημιακό κ.Κανονίδη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στη Νάουσα πραγματοποιείται, για δεύτερη συνεχή χρονιά ,το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Καρδιολογίας που διοργανώνεται από την Β΄ Καρδιολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Βέρμιον» στον Αγ. Νικόλαο. 

Το θέμα του φετινού σεμιναρίου είναι η Καρδιακή Ανεπάρκεια. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε καρδιολόγους και ιατρούς που ασχολούνται με καρδιακή ανεπάρκεια στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης. Την οργάνωση και ευθύνη του σεμιναρίου έχει ο Καθηγητής Καρδιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και Διευθυντής της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής Α.Π.Θ. κ. Ιωάννης Κανονίδης, ο οποίος κατάγεται από την πόλη. 

Στο συνέδριο συμμετέχουν με εισηγήσεις τους επιστήμονες από όλη την Ελλάδα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., Διευθυντές Καρδιολογικών Κλινικών από όλη τη Μακεδονία (15 συνολικά) καθώς και ειδικοί επιστήμονες εξειδικευμένοι στην καρδιακή ανεπάρκεια. 

Στο συνέδριο συμμετέχουν με εισήγηση ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής της Νάουσας κ. Π. Λάμπρου καθώς και ο εκ Ναούσης καταγόμενος Καρδιολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. κ. Χ. Λαφάρας. 

 

Διαβάστηκε 275 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ