Παρασκευή, 08 Μαΐου 2015 17:07

Το εμπάργκο, οι έλεγχοι και οι πιστοποιήσεις των αγρών σε συνάντηση εργασίας παρουσία του κ. Αλεξένκο τη Δευτέρα στο Επιμελητήριο

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες μας για την έλευση του κ. Αλεξένκο στη Βέροια την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας συνάντηση εργασίας των παραγωγικών φορέων των φρούτων και λαχανικών θα γίνει τη Δευτέρα στις 11 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας,  παρουσία του Δρα Alexie ALEKSEENKO, αναπληρωτή επικεφαλή της Ομοσπονδιακής Κτηνιατρικής και Φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας (ROSSELKHOZNADZOR) του υπουργείου Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και του αρμόδιου Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Α CERT.

 

 

Αντικείμενο της συνάντησης είναι η παρουσίαση των προοπτικών που διαμορφώθηκαν για την άρση της απαγόρευσης εισόδου φρούτων και λαχανικών στη ρωσική αγορά, αλλά και του συστήματος ελέγχου και πιστοποίησης το οποίο θα εφαρμοστεί από εδώ και στο εξής στον αγρό, στις εγκαταστάσεις τυποποίησης και μεταποίησης και στα φορτία που προορίζονται για εξαγωγή στη ρωσική αγορά.  

Διαβάστηκε 118 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ