Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 22:00

Drive2City: η εγγυημένη επιλογή επιτυχίας για τους νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Η καταλληλότερη επιλογή για τους νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης αυτή την περίοδο είναι η σχολή οδηγών Drive2City, των Γιώργου Τριανταφύλλου, Ηλία Τεληγιαννίδη, Χρήστου Βαδόλα και Σάκη Πινακούδη. Νέοι άνθρωποι, χαμογελαστοί με το σύνθημα τους να είναι το «η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι». Καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι οι ίδιοι ως παιδαγωγοί οδικής ασφάλειας, ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για την εκπαίδευση νέων στο τιμόνι. Αλλά και με μια ηλεκτρονικό μέθοδο εκμάθησης και ηλεκτρονικό τεστ εξάσκησης στα σήματα στη διάθεση των εκπαιδευόμενων, για καλύτερη προετοιμασία τους, ώστε να έλθει αμεσότερα και ευκολότερα η επιτυχία των εξετάσεων, χωρίς χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

Να σημειωθεί ότι η σχολή οδηγών‘Drive2City είναι από τις λίγες στην Ημαθία με δικά της οχήματα (φορτηγά, μηχανάκια, λεωφορεία και αυτοκίνητα), πράγμα που σημαίνει μαθήματα οδήγησης χωρίς ταλαιπωρία και ανασφάλειες στους εκπαιδευόμενους.

Στο σύγχρονο κόσμο της εκπαίδευσης στην οδήγηση, το βέβαιο είναι ότι η σχολή οδηγών ‘Drive2City’, ως μια οργανωμένη και σοβαρή σχολή, είναι η εγγυημένη επιλογή. Γιώργος, Ηλίας, Χρήστος και Σάκης, δεσμεύονται για την επιτυχία, αλλά και για την οικονομία σας με τις προσιτές τιμές τους.

Για του λόγου το αληθές, τηλεφωνήστε: 2332027627 (και φάξ) ή 2332028090. Ή επισκεφθείτε τα γραφεία, στην οδό Θωμά Μπιγκάνου 12, στη Νάουσα! Καλή σας επιτυχία!

Διαβάστηκε 1826 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ