Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 10:22

΄Δεν είμαστε ινδιάνοι για να μας δίνετε καθρεφτάκια΄- ΄ντροπή, θα στείλουμε τα παιδιά μας να τα εκπαιδεύσεις στο στρατό΄. Πολεμική (!) ανταπόκριση από το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Για μια ακόμη φορά το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας έγινε θέατρο συγκρούσεων, μεταξύ των "αντιπάλων" δυνάμεων (βλέπε πλειοψηφία εναντίον της μειοψηφίας!). Χαρακτηριστικό δε είναι ότι στις... μάχες πήραν μέρος και πρώην φίλιες δυνάμεις (βλέπε ο πρόεδρος της κοινότητας Χαρίεσσας κ. Γεωργιάδης ο οποίος είναι Επιλοχίας στον Στρατό!) με αποτέλεσμα να γενικευθεί η... σύγκρουση και να φθάσουμε σε καταστάσεις που σίγουρα δεν τιμούν το σώμα!

Οι... αψιμαχίες ξεκίνησαν στον" 38ο παράλληλο" όταν ο κ. Γεωργιάδης, λαμβάνοντας τον λόγο για το θέμα της ανάπλασης και καθαριότητας του πάρκου της Χαρίεσσας, μέσα από το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Νάουσας, είπε ότι δεν ζητήθηκε η άποψη του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας για το έργο και ότι αυτό γίνεται για να αλλάξουν άποψη για τη δημοτική αρχή οι Χαρισσιώτες, μετά το γνωστό ζήτημα και την "κόντρα" για  τα χρήματα των φωτοβολταϊκών της περιοχής.

Ακολούθησε, εν μέσω αντεγκλήσεων, η τοποθέτηση του κ. Γώγου, ο οποίος ζήτησε να γίνει αντί της ανάπλασης του πάρκου, έργα ύδρευσης.

Απάντησε στον κ. Γώγο ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι για τα έργα ύδρευσης αρμόδια είναι η ΔΕΥΑΝ και ότι η ΣΑΤΑ πλέον αγγίζει μόλις τα 700.000, όσο δηλαδή  ήταν του δήμου Ανθεμίων προ "Καλλικράτη"  και αφορά τον ενοποιημένο τωρινό δήμο.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το θέμα θα έληγε με κάποια... τροχιοδεικτικά πυρά (μετά τις αιχμές του κ. Γεωργιάδη προς την δημοτική αρχή, από την οποία αποχώρησε πριν από λίγους μήνες) , η αναφορά του κ. Καραμπατζού στην στιχομυθία Γεωργιάδη και Μαραντίδη (ο κ. Γεωργιάδης είπε στον κ. Μαραντίδη ότι δεν θέλει κανένα έργο στην Χαρίεσσα), αλλά και το κάλεσμα του δημάρχου προς τον πρόεδρο της Χαρίεσσας να παραιτηθεί όχι μόνο από την πλειοψηφούσα παράταξη, αλλά και από την θέση του προέδρου, έφεραν μπαράζ βολών... πυροβολικού!

Γεωργιάδης: Δεν είπα ότι δεν θέλουμε έργο στον αντιδήμαρχο κ. Μαραντίδη, αλλά ότι δεν είμαστε ιθαγενείς για να μας δίνετε καθρεφτάκια.

Γκαρνέτας: Ντροπή. Θα στείλουμε και τα παιδιά σας στο στρατό για να τα εκπαιδεύσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τον πρόεδρο να ανακαλέσει, ενώ το ίδιος ζήτησε και ο κ. Γκαρνέτας από τον ίδιο.

Το θέμα έκλεισε με την μειοψηφία να αρνείται να ψηφίσει, λόγω των γεγονότων, ενώ η πλειοψηφία υπερψήφισε την εισήγηση.

Στην αίθουσα μαζί με τον κ. Γεωργιάδη παραβρέθηκε σύσσωμο το δ.σ. της τοπικής κοινότητας Χαρίεσσας.

Απ' ότι μαθαίνουμε πάντως σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου θα γίνει....διαμεσολαβητική προσπάθεια από τον κ. Καραμπατζό, ώστε να λήξει το θερμό επεισόδιο και να επιστρέψουμε στα προ συνεδρίασης πράγματα.

 

Επειδή το laos-epea.gr ήταν το μόνο ειδησεογραφικό μέσο, μαζί με το i-naoussa  και τα "Μακεδονικά Νέα" που βρέθηκαν στη... σύρραξη, περιμένουμε από τους συναδέλφους να εφαρμόσουν τη δημοσιογραφική δεοντολογία και να αναφέρουν την πηγή του ρεπορτάζ.

Διαβάστηκε 1339 φορές

VIDEO Gallery

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 19:00 δημοσιεύθηκε από Θ.Ελευθεριάδης

    Έχετε απόλυτο δίκαιο αγαπητέ που φίλε. Το διορθώνω. Συγνώμη για το...παράλληλο λάθος μου!

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 15:40 δημοσιεύθηκε από bigbadwolf

    Εάν εννοείτε την μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση πιθανόν να εννοείτε το 38ος παράλληλο και όχι την 52ο ,αγαπητέ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την εκλογή δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, άρα χωρίς δημοτικούς συνδυασμούς;