Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 12:49

Στου...νεοναουσαίου την πόρτα...

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Αυτό το θλιβερό θέαμα του οικιακού σκουπιδαριού παρουσίαζε το πρωί της περασμένης Κυριακής η πλατεία του Αγίου Μηνά στη Νάουσα.

Ο άθλιος ή η άθλια κυρία της νεονάουσας, αδιαφορώντας για τους συμπολίτες της αμόλησε την σακούλα της, η οποία έγινε βορά των αδέσποτων.

Προφανώς για αυτά τα ζητήματα χρειάζεται πλέον μαστίγιο. Και ας μην μου πούνε κάποιοι ότι με την δημοτική αστυνομία η κατάσταση ήταν καλύτερη!

Πέραν από την περιβαλλοντική αγωγή στα σχολεία, χρειάζεται και αυστηρά πρόστιμα που θα επιβάλλονται στους παραβάτες ( δεν χρειάζεται να υπάρχει και ένας αστυφύλακας σε κάθε γειτονιά, απλά μια κάμερα ασφαλείας) και όχι τα γελοία των 50 ευρώ, που βέβαια ποτέ δεν εφαρμόστηκαν σε κανένα, λόγω του πολιτικού κόστους.

Πρόστιμα και διαπόμπευση των παραβατών και σε δυο μήνες δεν θα τολμά κανείς να πετά τα σκουπίδια του στους δρόμους, όπως δεν τολμά σήμερα κανένας μοτοσυκλετιστής να κυκλοφορεί χωρίς κράνος, αφού τα πρόστιμα έβαλαν...φωτιά στα μπατζάκια των παραβατών!

Διαβάστηκε 330 φορές

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 17:34 δημοσιεύθηκε από Ioannis

    Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι ο "Ναουσαίος" αλλά το γεγονός ότι εδώ και μερικές εβδομάδες τα σκουπίδια στην περιοχή του κέντρου ΔΕΝ μαζεύονται οπως παλιότερα στις 22:00 - 24:00 αλλά την επομένη το πρωί (γιατί να υπάρχουν σακούλες Κυριακή πρωί στη φώτο?). Αυτό χωρίς να γίνει κάποια ανακοίνωση με αποτέλεσμα όλοι να βγάζουν τα σκουπίδια το βράδυ, ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας οι σακούλες γίνονται βορά των αδέσποτων.
    Το μέγα ερώτημα είναι: τι ώρα πρέπει να βγάζουμε τα σκουπίδια σε αυτή την περιοχή ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την εκλογή δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, άρα χωρίς δημοτικούς συνδυασμούς;