Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 18:41

Ευρωπαϊκή μέρα μετακινήσεων χωρίς αυτοκίνητα στη Νάουσα, που έσφυζε από...αυτοκίνητα! Video

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ευρωπαϊκή μέρα μετακινήσεων χωρίς αυτοκίνητα γιορτάζεται στις 22 Σεπτεμβρίου. Έτσι οι φίλοι του ποδηλάτου της Νάουσας αποφάσισαν μια μέρα πριν, με την καθοριστική συμβολή των ανδρών της ΔΙΑΣ και της Τροχαίας της πόλης να πραγματοποιήσουν έναν συμβολικό γύρο στους δρόμους της Νάουσας, η οποία έσφυζε όμως από αυτοκίνητα(!), για να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες της.

Δυστυχώς η οδική και κυκλοφοριακή παιδεία που παρουσιάζεται στη χώρα μας, αλλά ειδικά στην πόλη της Νάουσας ( μη παραχώρηση προτεραιότητας σε πεζούς και ποδηλάτες κ.α) μας κατατάσσουν συναθλητές όχι ευρωπαικών χωρών, αλλά ...αφρικανικών!

Τους γονείς και τα πιτσιρίκια τους ( κάποια δυστυχώς δεν φορούσαν κράνος, παρά την έκκληση των διοργανωτών) υποδέχθηκε ο γυμναστής κ. Χρήστος Τσιάτσιος, ο οποίος τους μίλησε για τα οφέλη της γύμνασης και της χρήσης ποδηλάτου.

Το οικολογικό μας γκρουπάκια μέσω των οδών του κέντρου της πόλης έδωσε το μήνυμα. Πάντως αν ελήφθη από τους νεοναουσαίους μάλλον ...χλωμό το βλέπουμε!

 

 

Διαβάστηκε 166 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Λόγω των συγκυριών στην πολιτική πιστεύετε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να συμμετέχουν μόνον νέα (για πρώτη φορά) πρόσωπα στην πολιτική σκηνή;