Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 18:17

Αντώνης Καγκελίδης: Νικητής ο Καραπαναγιωτίδης, ακούραστη αλλά... άτολμη η Χαρούλα! Παρασκευή βράδυ η συνέντευξη στην ΄Πέλλα TV '

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το δικό του πολιτικό στίγμα με ελάχιστες λέξεις έδωσε στην πρόσφατη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας και πρόεδρος του "Ευστάθιος Χωραφάς" κ. Αντώνης Καγκελίδης και η οποία θα μεταδοθεί σε πρώτη μετάδοση, στις 9,20 το βράδυ της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου από την "Πέλλα TV" και σε επανάληψη, στις 10,30 της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου (αξίζει να τη δείτε, αφού έχει ποντιακά κάλαντα και αρκετά ποντιακά τραγούδια από νεαρούς τοπικούς καλλιτέχνες της Πατρίδας).

Ζητήσαμε από τον κ. Καγκελίδη να σχολιάσει με μια λέξη τον Πόντο, αλλά και πολιτικούς της Ημαθίας. Για τον Πόντο οι λέξεις ήταν δυο, αλησμόνητη πατρίδα. Τον βουλευτή Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδη, τον χαρακτήρισε με τη λέξη πετυχημένος. Για τη δήμαρχο κ. Ουσουλτζόγλου οι λέξεις ήταν δυο,αλλά σίγουρα θα συζητηθούν. Ακούραστη, αλλά... άτολμη! Για τον κ. Καραπαναγιωτίδη, για τον οποίο ότι είναι 40 χρόνια φίλοι και ότι η πόρτα του ήταν πάντα ανοικτή στη νομαρχία του, ("Είναι 40 συναπτά έτη φίλος μου. Ως νομάρχης, η πόρτα του ήταν ανοικτή για όλους. Άλλοι νομάρχες με έστελναν σε αντινομάρχες. Έδωσε το στίγμα του. Αν είναι υποψήφιος, του εύχομαι καλή επιτυχία. Εγώ πάντως για να υποστηρίξω και να πάω με κάποιον, πρέπει να δω πρώτα τους βασικούς συνεργάτες του", είπε χαρακτηριστικά), ενώ τον χαρακτήρισε ως... νικητή!

Μαχητικά τολμηρός ο Αντώνης, είναι σίγουρο ότι θα επιλέξει πολιτικά την καταδρομική ρήση ο... τολμών νικά, αφού η συμμετοχή του στο δημοτικό ψηφοδέλτιο του Κώστα Καραπαναγιωτίδη μάλλον δεδομένη θεωρείται!

Διαβάστηκε 96 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις