Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 10:54

Η δυνατή… ΄ενδεκάδα΄ του Κώστα Βοργιαζίδη και το κυνήγι των μεταγραφών!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Αντίστροφη μέτρηση με την έλευση του νέου έτους για την παράταξη της πλειοψηφίας στον δήμο Βέροιας. Μετά την έγκαιρη δήλωση μη συμμετοχής της νυν δημάρχου Χαρούλας Ουσουλτζόγλου ως επικεφαλής, η ομάδα της ‘γραμμής κρούσης’ της ‘Συμπολιτείας’ κάνει τακτικές συναντήσεις σε αναζήτηση συγκρότησης του ψηφοδελτίου των εκλογών του ερχόμενου Μαΐου. Ήδη στο τραπέζι των συναντήσεων κατατίθενται πολλά σοβαρά ονόματα της τοπικής κοινωνίας, μερικά από τα οποία έχουν ήδη προσεγγιστεί και έδειξαν θετική διάθεση, ενώ άλλα αναμένουν να ξεκαθαριστεί πλήρως το σκηνικό των υποψηφιοτήτων και μετά να αποφασίσουν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του laos-epea.gr, από τη σημερινή ομάδα της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο, 11 στελέχη έχουν ήδη δηλώσει στήριξη και συμμετοχή στο νέο σχήμα υπό τον Κώστα Βοργιαζίδη και ήδη συμμετέχουν στις συναντήσεις. Πρόκειται για τους (αλφαβητικά): Θωμά Αγγελίνα, Θανάση Δέλλα, Θεόφιλο Κορωνά, Χρήστο Κούτρα, Άρη Λαζαρίδη, Νίκο Μαυροκεφαλίδη, Νίκο Μωυσιάδη, Βασίλη Παπαδόπουλο, Μαρία Παπαϊωάννου και Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φιλικά διακείμενοι στην ομάδα Βοργιαζίδη εμφανίζονται και άλλα μέλη της πλειοψηφίας, ωστόσο δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να συμμετάσχουν στις εκλογές.

Διαβάστηκε 354 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις